Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7495
Players nickname
Toma_Hadzizdravkovic
Administrators nickname
Ante Djukela
Date
Aug 19, 2022
Time
18:07
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/172151/

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Prije svega ja poštujem Antu i mnogo mi je drag ali mislim da mi je odbio žalbu zbog stvari koje i ja znam "Igrač ima dozvolu" .

E ovako , ja znam da igrač ima dozvolu, ne jednu nego 3-4 komada, kako dolazi do više advokatskih dozvola, tako što ode u Vladu kod prijatelja dobije advokatsku dozvolu ode u auto ostavi tu advokatsku dozvolu u gepek, vodi se kao da je nema opet , kupi je za 10k i tako ima mnogo advokatskih dozvola. Sve advokatske dozvole drži u gepeku i sefu u kuci i samo ih stavi u inventar kada treba da izvadi nekoga i kada je siguran da nema nikog pored kruga u zatvoru, izvadi , oslobodi i odmah je ostavi u gepek . Mi dodjemo da ga uhapsimo, njemu na PDA uređaju piše da nema dozvolu i ne možemo mu je oduzeti. Taj krug koji se nalazi napočetku zatvora treba da stoji u zaključanim prostorijama zatvora, u zgradi preko puta ćelija, gdje može da plati kauciju samo ako mu iz DOC-a to dopusti i za krivična djela za koja je to dopušteno. Ako je RP imitacija(gluma) RL u kojem RL advokat može oslobađati pola zatvora bez pitanja vlade policije obavjestajnih sluzbi itd itd. Gdje u RL se advokatu ne može daljinski poništiti advokatska dozvola i samo zato jer je stavi u gepek da mu se ne može oduzeti? Dovodimo se u pitanje i LSPD i SAHP i FIB zbog čega mi hapsimo ljude i trudimo se oko RP-a kada dodje lik sa advokatskom dozvolom u gepeku, izvadi je, dok ga mi kaznimo i stavimo u zatvor on bude oslobođen i dok dodjemo do mjesta gdje se oslobađaju ijedan i drugi su pobjegli iako ih počenemo pucati ili tako slično postoji velika šansa da će nas kazniti administracija(Jer kažu da kada nam izađe notifikacija "Ingazio Sjever oslobodio uz kauciju Sake Flo" da je to OOC informacija) Znači ako počenemo da ih pucamo odmah za to možemo dobiti za MG, GP 6.15 i PZZ 1.1 što dolazi možda i do warna organizaciji, Najbolje bi bilo da više mi ne hapsimo nikoga jer naš je RP mrtav što se tiče hapšenja. Ovo je i Fail RP i BA i UB i sve ali RP nije zasigurno.

Inzagi

Just seeking for justice
Player
Bio je isti problem s Walterom Wilsonom koji je imao advokatsku dozvolu i tako oslobadjao ljude pa smo IC rijesili kao sto i treba da se IC rijesi. Ja imam jednu advokatsku dozvolu, ne znam o cemu pricas a koliko znam nije zabranjeno ostavljati advokatsku dozvolu kod nekog, u sefu kuce ili u gepek. Ukoliko jeste zabranjeno ja to necu raditi, samo da napomenem nisu bili u mogucnosti do sada nijednom ni da mi je oduzmu (nisu bili u blizini mene).

Ukoliko imas prijedlog oko samog developmenta (to sto govoris da treba biti zakljucano) mozes predloziti Napalu.

"Mi dodjemo da ga uhapsimo, njemu na PDA uređaju piše da nema dozvolu i ne možemo mu je oduzeti." - ne lupetaj gluposti, niste bili nijednom do sad blizu mene nit ste me stavljali u lisice, etc.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Bio je isti problem s Walterom Wilsonom koji je imao advokatsku dozvolu i tako oslobadjao ljude pa smo IC rijesili kao sto i treba da se IC rijesi. Ja imam jednu advokatsku dozvolu, ne znam o cemu pricas a koliko znam nije zabranjeno ostavljati advokatsku dozvolu kod nekog, u sefu kuce ili u gepek. Ukoliko jeste zabranjeno ja to necu raditi, samo da napomenem nisu bili u mogucnosti do sada nijednom ni da mi je oduzmu (nisu bili u blizini mene).

Ukoliko imas prijedlog oko samog developmenta (to sto govoris da treba biti zakljucano) mozes predloziti Napalu.

"Mi dodjemo da ga uhapsimo, njemu na PDA uređaju piše da nema dozvolu i ne možemo mu je oduzeti." - ne lupetaj gluposti, niste bili nijednom do sad blizu mene nit ste me stavljali u lisice, etc.
Kako ću riješiti IC nešto ako ti ne daš da se riješi IC ? Kada ti advokatsku dozvolu sakrivaš ko da je čokoladica. U kojem to RL se sakrije u gepek dozvola i samo zbog toga se ne može uzeti, u kojem to RL se ne može daljinski poništiti ta ista advokatska dozvola daljinski ?

Inzagi

Just seeking for justice
Player
Kako ću riješiti IC nešto ako ti ne daš da se riješi IC ? Kada ti advokatsku dozvolu sakrivaš ko da je čokoladica. U kojem to RL se sakrije u gepek dozvola i samo zbog toga se ne može uzeti, u kojem to RL se ne može daljinski poništiti ta ista advokatska dozvola daljinski ?
Ne moze daljinski jer je tako po skripti !
Ti stvarno neke stvari ne kontas buraz...
Obij gepek, dobit ces advokatsku.. RP-aj

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Ako si nekad bio u nekoj državnoj organizaciji, ako si nekad negdje bio guverner valjda znaš da advokatska dozvola nije ilegalna i samim time ja iako obijem gepek je ne mogu da ti je oduzmem jer nije ilegalna. Pa i po skripti je da možeš čovjeka pretražiti dok ima spuštene ruke ali ne možeš ga pretražiti dok ne podigne ruke.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Nije problem imitirat ću pravi život kao ti, kupit ću 10 advokatskih dozvola na svoje ime, stavit cu ih u gepek da mi ih niko ne može oduzeti i oslobodit ću pola zatvora ne bitno kakvo je djelo počinjeno. Baš prava imitacija RL . RP da se naježiš .

Inzagi

Just seeking for justice
Player
Nije problem imitirat ću pravi život kao ti, kupit ću 10 advokatskih dozvola na svoje ime, stavit cu ih u gepek da mi ih niko ne može oduzeti i oslobodit ću pola zatvora ne bitno kakvo je djelo počinjeno. Baš prava imitacija RL . RP da se naježiš .
Kakvih 10? Imam 1 advokatsku dozvolu, dobijas dezinformacije.

Inzagi

Just seeking for justice
Player
Ne mozes me uhitit pa me kacis ovdje u nadi , uozbilji se. Zavrsavam raspravu.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Ne mozes me uhitit pa me kacis ovdje u nadi , uozbilji se. Zavrsavam raspravu.
Brate što se mene tiče nisi i trebao počinjati raspravu. Ja ti kažem da je ovo sve samo nije RP . I UB i PG i BA . Kakva god odluka bila. Ja samo kažem da će se uništiti RP što se tiče hapšenja i policije ovim načinom advokatskih dozvola.

Ivkezz

Player
Player
Što se tiče dozvole to morate IC Riješit, Admin vam je rekao da nije bug.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom