Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Huda Kompani

Player
Player
Joined
May 4, 2022
Messages
335
Prezime: Kano
Ime: Jigoro
Spol: Muški
Starost: 27
Rođenje: 23.07.1995
Nacionalnost: Bosanac
Mesto rođenja: Bosna i Hercegovina
Prebivalište: Los Santos, San Andreas, Sjedinjene Američke Države.
Roditelji: Jirosaku (otac) i Naoki (majka) Kano
Visina: 185cm
Težina: 90kg
Tip tela: Mišićav, srednje građe.
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crna
Ostale karakteristike: Jako prijatan, spreman za druženje i poslovanje sa iskrenim ljudima. U slobodno vrijeme društvom se pronašao u airsoft-u i paintball-u.



Jigoro Kano je rođen 23.07.1995. godine u gradu Bihaću kroz koji teče predivna rijeka Una. Jigoro je poznat kao “unsko” dijete koje je od malena poznato po problemima. Od 5. godine se počinje baviti judo-om, nakon nekog perioda zbog svojih osobina dobija nadimak “Smješko”.


Nakon 5 godina treniranja judo-a roditelji od Jigora su prepoznali u njemu velik potencijal i savjetuju se sa trenerima šta i kako dalje u budućnosti činiti s njim. Na nagovor trenera roditelji ga šalju kod rodbine u Francusku gdje dobija vizu za prebivalište. Rodica mu pronalazi klub u kojem počinje trenirati judo, škola ga je dočekala godinu dana poslije kratkih nesuglasica. Nakon završene elektrotehničke srednje škole, upisuje fakultet spotskih nauka u gradu Parizu i opredjeljuje se za smjer “Judo”.


U toku takmičarskih sezona nastupajući za klub “Paris Judo 13” upoznaje mnoge prijatelje, te susreće ljubav svog života koja će ostati anonimna. Ona ga nogovara da se preseli u Los Santos i nudi mu smještaj za početak. Jigoro se u kratkom vremenskom periodu mijenja i postaje druga osoba. Zaboravlja na sportsku karijeru i počinje da živi novi život. Na početku je teško živio, radio je kao farmer, električar, građevinac…, a danas uz podršku i motivaciju ljepše polovice ima svoj disco club “Bahama Mamas”. Ima bodyguard licencu i svoj bodyguard team od 7 članova koji čuvaju njegov lokal i spremni su uvijek za intervecije (jako spretni momci i spremni za pravdu). Za odluke u životu kaže da se nikad ne kaje, vjeruje da će sa svojom ljepšom polovicom uživati na jahti, sunčati se, te razmišljati o velikim i žestokim biznisima.



-Jigoro Kano je u stanju da ide 2v1 zbog njegovog treninga (majstor judo-a 3.DAN) i završenog bodyguard kursa.
-Jigoro Kano je obučen za rukovanje svim vrstama vozila u slučaju nužde (kopnena, vazdušna i vodena vozila) i sposoban je da vozi van puta (Ne odnosi se na PG vožnju).
-Jigoro Kano je dozvoljeno nositi oružje bez fabricke oznake (xxx) u svim organizacijama zbog izvrsnog rukovanja oružjem.
-Jigoro Kano je obučen za rukovanje svim vrstama oružja te može da koristi Light Machine Gun i Heavy Sniper (Pravilo događaja 1.6 će se poštovati).
-Jigoro Kano može imati tetovaže, dok je pripadnik državih organizacija.
-Jigoro Kano može prodavati/kupovati ilegalno oružje na crnom tržistu dok je pripadnik državnih organizacija.
-Jigoro Kano može da vezuje, vuče, pretražuje, ubacuje u auto i podiže sa zemlje lica sa pištoljem ili tejzerom u ruci zbog svoje obuke.
-Jigoro Kano može koristiti drogu/marihuanu zbog svoje ovisnosti.
-Jigoro Kano ne prašta nikome, ne da na svoje ljude i ne traži više od jednog dobrog razloga kako bi nekog ubio.
 

Major Obama

Player
Player
Joined
Nov 5, 2021
Messages
725
Biografija odobrena.

Obratite paznju da se personalna biografija ne moze odnositi na primenu u drzavnim organizacijama. Za to postoje biografije unutar organizacija. Sto se tice ostalih navedenih stvari, pazite na PG i pazite na Pravilo dogadjaja 1.6 i upotrebu oruzja na dogadjajima.

U slučaju kršenja zakonika izriće se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.​
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom