a evo i tebe Marijane
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja sam se tebi za to već ispričao tada sam tražio Andrijanu Lastavicu a to što ste vi prepravili u to moj oglas samo sa mi date black listuPokusavate da smestite warn, poverenje je izgubljeno
Pokusavate da smestite warn, poverenje je izgubljeno
Tamo pise text originalnog oglasa koji nije menjan, nemoj lagat da smo ti namerno to smestili kada si mi u dm rekao da si stavioJa sam se tebi za to već ispričao tada sam tražio Andrijanu Lastavicu a to što ste vi prepravili u to moj oglas samo sa mi date black listu
Je mijenjali ste i onda ste izašli iz oglasa i ostane to što ste vi staviliTamo pise text originalnog oglasa koji nije menjan, nemoj lagat da smo ti namerno to smestili kada si mi u dm rekao da si stavio
-LP
Ostao si bez rijeci pa sad nek Admin odluci hahahahah
Nek odluci admin, to je to od mene
bio je reorgISPRAVLJENO zamolio bih te Henry da pogledaš logove i vidiš da je Muhamed Habibi kiko sve iz Lifeinvader koji se prezivaju Gotii dakle mržnja prema određenoj familiji molim te da i ovo uvažiš u žalbu i kazniš Lifeinvader.
ahaJe mijenjali ste i onda ste izašli iz oglasa i ostane to što ste vi stavili