Lice sa ID:8408 (Mile Dior) provodio je kampanju sa svojom strankom po gradu, u više navrata dolazio je do LSPD-a te tražio od nas da se slikamo i da glumimo za njegovu stranku. Par dana smo skupljali dokaze i sumnje protiv istog lica (radi sumnje da lice ima lažnu legitimaciju), objavio sam oglas te mi se isti Mile Dior ( ID:8408) javio na telefon. Tu smo se dogovorili da se nađemo na parkingu iza stambenoga kompleksa. Tu smo bili pričali kako da srušimo protivničku stranku te kako da skupimo što više glasova ( to smo pričali samo da ga navučemo da ga uhapsimo). Na moj znak uletila su još dvojica kolega te su digli puške na njega, lice je počelo bježati, no ubrzo je likvidiran od strane naših kolega. Tu je došlo do pucnjave od strane naših ljudi i "Bodyguard-a" od Mileta Diora, a to su lica sa ID: 20122 i 25929 koja su prva zapucala na LSPD. Sa vrha zgrade je bio helikopter i lice u bijelom odjelu sa ID: 27170 koji je dovršio Mileta Diora ID:8408 te poslije toga napravio LTA ( na snimku se vidi kako nestaje lik i helikopter ). Na linku je slika i dokaz da je to to lice sa ID:27170 koje je napravilo TK - MK te poslije toga LTA. (
) - LINK OD SLIKE