By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!U snimku se ne cuje "zaustavite vozilo", tako da nemaju razlog potere, tako da odlazak u green zonu ne moze vaziti kao bezanje, ujedno vasih vozila je bilo 3 sa po 2 clana, marabunta isto tako 3 vozila sa po 2 clana, tako da smo bili jednaki, a ne nadjacani, isto tako vasi clanovi sa jednim vozilom su radili takodje PG dok su jurili jedno vozilo Marabunte.I bjezi u Green
To ne opravdava PZZ 1.3U snimku se ne cuje "zaustavite vozilo", tako da nemaju razlog potere, tako da odlazak u green zonu ne moze vaziti kao bezanje, ujedno vasih vozila je bilo 3 sa po 2 clana, marabunta isto tako 3 vozila sa po 2 clana, tako da smo bili jednaki, a ne nadjacani, isto tako vasi clanovi sa jednim vozilom su radili takodje PG dok su jurili jedno vozilo Marabunte.
Sve dokaze prilozi na forum i problem rijesen,nisam vama ostavio zalbu da pregledate...U snimku se ne cuje "zaustavite vozilo", tako da nemaju razlog potere, tako da odlazak u green zonu ne moze vaziti kao bezanje, ujedno vasih vozila je bilo 3 sa po 2 clana, marabunta isto tako 3 vozila sa po 2 clana, tako da smo bili jednaki, a ne nadjacani, isto tako vasi clanovi sa jednim vozilom su radili takodje PG dok su jurili jedno vozilo Marabunte.
Ako on moze sa zentornom mogu i ja sa jugularomImam samo jedno pitanje. Bez obzira da osumnjicena osoba ide kroz šumu, dali isto tako smiju državne org. sa Jugularom kroz šumu vozit?
A sto je najjace ovaj bata misli da smo fib,druze molim te nomoj se mjesat za nesto sto me znas kako se odvijalo i zavrsilo ajde molim teImam samo jedno pitanje. Bez obzira da osumnjicena osoba ide kroz šumu, dali isto tako smiju državne org. sa Jugularom kroz šumu vozit?
Mozes mozes ne bih da,vrijeđam sad na forumu. Sve od mene be brave pamet u glavuAko on moze sa zentornom mogu i ja sa jugularom![]()