Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
15018
Players nickname
Eldar Eki
Suspect ID
178
Date of violation
Aug 19, 2022
Time of violation
0:50
Proofs
https://youtu.be/kU1JoGYt1js

Diablo Daytona

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu žalbu.
  • POV nije validan , piše da se obrađuje trenutno.
  • Imate 6 sati da postavite video.

kimakepach

Player
Player
Kazna za PG i za GREEN ZONU neka ide na mene, moja greška za obe radnje, upozoren sam bio da se ne treba ići u GZ, misleći da je samo jedan od njih u pratnji što se vidi na snimku, kasnije su došli ostali, tako da, sva odgovornost ide na mene ukoliko za istu je potrebna kazna.

Gojke

Player
Player
Usput, na snimku se NE cuje da govore "zaustavi vozilo", sto je jako bitno pri zaustavljanju, da bi morali da imaju razlog da nekog pojure i slicno.

Last edited:

Cipriano

Player
Player
Na videu se jasno vidi da gospodin pokusava sam zaustavit vozilo bez da daje ikakve znakove zaustavljanja, u ovom videu se samo vidi kako zentorno radi PG nista vise

Gojke

Player
Player
I bjezi u Green
U snimku se ne cuje "zaustavite vozilo", tako da nemaju razlog potere, tako da odlazak u green zonu ne moze vaziti kao bezanje, ujedno vasih vozila je bilo 3 sa po 2 clana, marabunta isto tako 3 vozila sa po 2 clana, tako da smo bili jednaki, a ne nadjacani, isto tako vasi clanovi sa jednim vozilom su radili takodje PG dok su jurili jedno vozilo Marabunte.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
U snimku se ne cuje "zaustavite vozilo", tako da nemaju razlog potere, tako da odlazak u green zonu ne moze vaziti kao bezanje, ujedno vasih vozila je bilo 3 sa po 2 clana, marabunta isto tako 3 vozila sa po 2 clana, tako da smo bili jednaki, a ne nadjacani, isto tako vasi clanovi sa jednim vozilom su radili takodje PG dok su jurili jedno vozilo Marabunte.
To ne opravdava PZZ 1.3

EldarEki

Player
Player
Sve dokaze prilozi na forum i problem rijesen,nisam vama ostavio zalbu da pregledate...

EldarEki

Player
Player
Imam samo jedno pitanje. Bez obzira da osumnjicena osoba ide kroz šumu, dali isto tako smiju državne org. sa Jugularom kroz šumu vozit?
A sto je najjace ovaj bata misli da smo fib,druze molim te nomoj se mjesat za nesto sto me znas kako se odvijalo i zavrsilo ajde molim te

Diablo Daytona

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID - 178 dobice kaznu za PG.
  • Na dostavljenom POV-u nigde se ne čuje gde vi njima govorite da stanu, samim tim nema na osnovu čega da se beži u GZ, ali lideru cu svakako skrenuti pažnju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom