Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15018
Players nickname
Eldar Eki
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 20, 2022
Time of violation
0:50
Proofs
https://youtu.be/7yl0YF-j4mI

EldarEki

Player
Player
ponovo postavljam zalbu zato sto je admin odbio i naveo je kako se ne vidi da im govorimo da se zaustave...
jer ocigledno je ako idem za nekim 10min da treba da stane hahaha ovo je smijesna sta je covjek odbio

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Ovo si trebao postaviti za šefa admina za Gospodina Muju ili Abrahama. Ovo je bruka na kakav način pojedini admini pomažu pojedincima. Zbog 2 čovjeka prošli SAHP je za ovo dobio warn i nisu mogli prebaciti mandat na drugog čovjeka. A njih ovde imaju minimum 6.

bokaa

Player
Player
Rekao si samo jednom autu da stane, ostalima nisi nista rekao

EldarEki

Player
Player
Ovo si trebao postaviti za šefa admina za Gospodina Muju ili Abrahama. Ovo je bruka na kakav način pojedini admini pomažu pojedincima. Zbog 2 čovjeka prošli SAHP je za ovo dobio warn i nisu mogli prebaciti mandat na drugog čovjeka. A njih ovde imaju minimum 6.
ma brate,rijesit ce to ovi admini,ako ne onda idemo na G. Muju ili Abrahama

Leo Angelo

Hercegovina ❤️
Player
Na pocetku videa krsis pravilo 6.16 jer sam govoris zaustavite vozilo, 178 je vec dobio kaznu za pg zato ne znam sto ovo kacis. Porodica ti radi MG tako da self reportas na ovoj zalbi. Zaustavljao si samo zentorna koji je otisao u GZ dobit ce kaznu i tjt Ne budi forum warior unistavas ovo sto smo napravili od organizacije, LP :D

Last edited:

EldarEki

Player
Player
Na pocetku videa krsis pravilo 6.16 jer sam govoris zaustavite vozilo, 178 je vec dobio kaznu za pg zato ne znam sto ovo kacis. Porodica ti radi MG tako da self reportas na ovoj zalbi. Zaustavljao si samo zentorna koji je otisao u GZ dobit ce kaznu i tjt Ne bi forum warior i da unistavas ovo sto smo napravili od organizacije, LP :D
Ne govorim sam vidis da 2 auta imaju s mnom

EldarEki

Player
Player
Na pocetku videa krsis pravilo 6.16 jer sam govoris zaustavite vozilo, 178 je vec dobio kaznu za pg zato ne znam sto ovo kacis. Porodica ti radi MG tako da self reportas na ovoj zalbi. Zaustavljao si samo zentorna koji je otisao u GZ dobit ce kaznu i tjt Ne budi forum warior unistavas ovo sto smo napravili od organizacije, LP :D
6.16 Tijekom pljačke osoba, blindiranih automobila, kamiona (bilo koje vrste prijevoza) moraju biti najmanje 2 automobila i 4 osobe da bi ih zaustavili i opljačkali. U slučaju da nisu prestali, smatra se "Power Gaming" | Zatvor 120 minuta ili UPOZORENJE

znaci 3 auta i 6 osoba ukupno bilo :D LP.

NikolaFromDavor

Slavonija u srcu
Player
6.16 Tijekom pljačke osoba, blindiranih automobila, kamiona (bilo koje vrste prijevoza) moraju biti najmanje 2 automobila i 4 osobe da bi ih zaustavili i opljačkali. U slučaju da nisu prestali, smatra se "Power Gaming" | Zatvor 120 minuta ili UPOZORENJE

znaci 3 auta i 6 osoba ukupno bilo :D LP.
Njih je bilo koliko i vas u tri auta deckooi

Sunjalica

Player
Player
ponovo postavljam zalbu zato sto je admin odbio i naveo je kako se ne vidi da im govorimo da se zaustave...
jer ocigledno je ako idem za nekim 10min da treba da stane hahaha ovo je smijesna sta je covjek odbio
Samo da vam je Warn nabit... Ovo ste mogli okaciti u prvoj žalbi a ne u drugoj... Al đaba kad Vam ni ovaj POV nece pomoci jer je žalba vec presuđena... S tim da si bio sam u automobilu i vices da se zaustave imaju potpuno pravo da te ne poslusaju. Hvala.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom