Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7495
Players nickname
Toma_Hadzizdravkovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 18, 2022
Time of violation
21:41
Proofs
https://youtu.be/rdB6Qj7X0Tc

Kegla Sefovicc

Player
Player
LifeInvader ako tako gledamo nije ni kriminalna organizacija, oni su takodje veliki deo grada tako da mislim da bi za njihovog lidera mogli da uzmu 400K

NikolaFromDavor

Slavonija u srcu
Player
1.16 Tijekom bilo koje situacije s taocima uključujući (pljačka 24/7 u tjednu, gunshopa) bande mogu tražiti samo novac za taoca (Samo 1 zahtjev za 1 taoca) Civilno - do 100k Službenik za provođenje zakona - do 200k Visoka komanda - do 300k Lideri - do 400k (npr. ako imate 2 taoca možete tražiti slobodan prolaz za 1. taoca i novac za 2. taoca)

Oni za direktora Lifeinvidera traže 400k , a Lifeinvider nije državna organizacija niti su oni apsolutni povezani sa državom ni u jednom slučaju i oni mogu da budu i kriminalci i samim time za njega mogu dobiti samo 100k i to je to. Više puta su upozoreni i mi smo morali da damo za civila 400k da ga ne bi ubili.
Kalsicno nabijanje warna proslo je 2 dana takonda ti ne vredi zalba

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
LifeInvader ako tako gledamo nije ni kriminalna organizacija, oni su takodje veliki deo grada tako da mislim da bi za njihovog lidera mogli da uzmu 400K
Službenik za provođenje zakonona niukom slučaju ne može biti manje novca od direktora Lifeindvidera. To je isto kao da vi tražite za lidera najbolje porodice na serveru Hydra 400k .

bokaa

Player
Player
Službenik za provođenje zakonona niukom slučaju ne može biti manje novca od direktora Lifeindvidera. To je isto kao da vi tražite za lidera najbolje porodice na serveru Hydra 400k .
Naravno da se ne moze traziti 400k za lidere familije, ali ovo je ipak prava organizacija koja ima i svoju legitimaciju tako da se smije traziti 400k

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Isto tako mogu da rade sa kriminalnim dosijeom. LP
Abraham mi je rekao da Lifeinvider nije državna organizacija i to je to.

Leo Otpisan

Hercegovina ❤️
Player
U ova 2 mjeseca ima li smo toliko situacija i stvari za kacit na forum al nismo jer nismo takvi ljudi i pokusavamo pridonijeti serveru sto se tice Roleplaya. Mogli smo nabit warnova tko zna koliko al nismo jer nam to nije cilj, a sad nama ovako vracate u redu nemam nista protiv al pogledajte poslije kakvi ste ljudi i kako ce se ljudi odnosit prema vama nakon ovog, LP :LOL:

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
U ova 2 mjeseca ima li smo toliko situacija i stvari za kacit na forum al nismo jer nismo takvi ljudi i pokusavamo pridonijeti serveru sto se tice Roleplaya. Mogli smo nabit warnova tko zna koliko al nismo jer nam to nije cilj, a sad na nama ovako vracate u redu nemam nista protiv al pogledajte poslije kakvi ste ljudi i kako ce se ljudi odnosit prema vama nakon ovog, LP :LOL:
I ja sam mogao da postavim kada ste nas pucali iz vašeg HQ tokom geto patrole pa nisam. Da vas nismo 10x upozorili da ne možete ne bih mi bilo krivo.

Cipriano

Player
Player
I ja sam mogao da postavim kada ste nas pucali iz vašeg HQ tokom geto patrole pa nismo. Da vas nismo 10x upozorili da ne možete ne bih mi bilo krivo.
Tvoj lider zna sve kako sam rijesavo probleme snjim al sta je tu je, meni je receno da vrijedi 400k ja sam trazio 400k ne vidim problem u tome? mozda sam ga trebo ubit radi vasih pobuna i deranja konstantih a da ne pricam o tome koliko ste puta taoce ubili hahahaha al nmvze neka admin odluci

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player

Cipriano

Player
Player
Čovječe i Lukas spada pod lidera najjače porodice na serveru pa jeli to znači da vrijedi 400k ? A admin koji ti je rekao da je lifeindiver državna organizacija može dobiti samo upozorenje tako da ovo izbriši da ljudi ne dobijaju džaba warn koji se nisu dobro informisali
Molim te ne pravi se pametan... postoji razlika kod ilegalne i legalne organizacije koliko znam neformalna je ilegalna. Lifeinvader direktor po RP-u bi trebala bit najpopularnija osoba u gradu nad svim reklamam i nebi trebo vrijedit isto kao neki koji je tek usao u grad al dobro kazem neka admini odluce. Ti si meni samo pokazo kakav si cojvek ispo i to je to ne ljutim se ja nista :D

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Molim te ne pravi se pametan... postoji razlika kod ilegalne i legalne organizacije koliko znam neformalna je ilegalna. Lifeinvader direktor po RP-u bi trebala bit najpopularnija osoba u gradu nad svim reklamam i nebi trebo vrijedit isto kao neki koji je tek usao u grad al dobro kazem neka admini odluce. Ti si meni samo pokazo kakav si cojvek ispo i to je to ne ljutim se ja nista :D
I po tebi je da dirketor privatne organizacije Lifeinvider vrijedi više od službenika za provođenja zakona. Pa ko je tebe ispitivao za Lidera ?

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Nigdje ne stoji da je porodica ilegalna, da je ilegalna mi državni službenici ne bi mogli biti u porodici

Cipriano

Player
Player
I po tebi je da dirketor privatne organizacije Lifeinvider vrijedi više od službenika za provođenja zakona. Pa ko je tebe ispitivao za Lidera ?
jer je po RP-u najpoznatiji covjek u gradu? Sta mislis da u pravom ziotu policajac jedan vrijedi vise od direktora radia koji na televiziji i na svakoj reklami? Ako to mislis onda ok

Status
Not open for further replies.
Top Bottom