Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7495
Players nickname
Toma_Hadzizdravkovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 18, 2022
Time of violation
21:41
Proofs
https://youtu.be/rdB6Qj7X0Tc

Cipriano

Player
Player
Mhm po toj logici. Uhvatite lidera nekog genga i trazite 400k za njega... Ili jos jedna stvar kad se novinar uhvati kao taoc onda bi on trebao bit 200k po toj logici
ne jer novinar se ne reklamira po svuda a lider lifeinvadera je po nekoj logici na svim plakatima u gradu i svi bi ga trebali znati neda mi se pricat sa vama oprostio sam vam i vise od previse tako da mozete komotno ostavit ovu zalbu adminima pa neka oni odluce

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
jer je po RP-u najpoznatiji covjek u gradu? Sta mislis da u pravom ziotu policajac jedan vrijedi vise od direktora radia koji na televiziji i na svakoj reklami? Ako to mislis onda ok
Ama nas ne zanima što je on popularan. Pripadnici Lifeindivera mogu da budu u kriminalnim neformalnim organizacijama i da uzimmaju za taoca ljude. Popularan je lider Vagosa pa to ne znači da možete za njega dobiti 400k

Sunjalica

Player
Player
1.16 Tijekom bilo koje situacije s taocima uključujući (pljačka 24/7 u tjednu, gunshopa) bande mogu tražiti samo novac za taoca (Samo 1 zahtjev za 1 taoca) Civilno - do 100k Službenik za provođenje zakona - do 200k Visoka komanda - do 300k Lideri - do 400k (npr. ako imate 2 taoca možete tražiti slobodan prolaz za 1. taoca i novac za 2. taoca)

Oni za direktora Lifeinvidera traže 400k , a Lifeinvider nije državna organizacija niti su oni apsolutni povezani sa državom ni u jednom slučaju i oni mogu da budu i kriminalci i samim time za njega mogu dobiti samo 100k i to je to. Više puta su upozoreni i mi smo morali da damo za civila 400k da ga ne bi ubili.
Ovaj POV se ne može prihvatiti zato sto je proslo više od 24H od ovog događaja. U donjem desnom uglu piše 18.8 što je bilo pre 2 dana Hvala Doviđenja.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom