Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3996
Players nickname
Tea_Aweweh
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 20, 2022
Time of violation
18:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=JkkQT35NRGw

laaaaaaaaaaaaaaaal

Player
Player
Policija me lovi vec 2 dana. Prvo sam bio musko (promenio spol) lovili su me i onda. Danas sam promenio u zensko i novu odecu. Nisam uopce nista radio. Nisu imali nikakve dokaze da sam ja ista radio i novu odecu il nesto. I kad sam promenio odecu opet su me lovili. Sve je na 2 POVa postavljeno i sve se vidi. Zamolio bih unwarn i da mi se skine demorgan te da se resi ove retarde koji kvare RP. CL sam napravio razlogom jer me jure kad sam 3 puta vec odecu menjao.

Ne dozvoljava mi da stavim 2 linka kod PROOFS. Pa cu ovde
POV 1:
POV 2:

navijacipartizanaa

Kad izvucem liniju startujem dzokavacc
Player
Sine, ovaj snimak sto si ti objavio ti je 2 warn, posto je to sigurno 4x da si latinicu odradio, hvala na ovom videu, a dolazi i 3 klip gde si juce lta odradio, banana velika

Mehmed Silni

Player
Player
Policija me lovi vec 2 dana. Prvo sam bio musko (promenio spol) lovili su me i onda. Danas sam promenio u zensko i novu odecu. Nisam uopce nista radio. Nisu imali nikakve dokaze da sam ja ista radio i novu odecu il nesto. I kad sam promenio odecu opet su me lovili. Sve je na 2 POVa postavljeno i sve se vidi. Zamolio bih unwarn i da mi se skine demorgan te da se resi ove retarde koji kvare RP. CL sam napravio razlogom jer me jure kad sam 3 puta vec odecu menjao.

Ne dozvoljava mi da stavim 2 linka kod PROOFS. Pa cu ovde
POV 1:
POV 2:
Prekrsio si gp 6.15 mg pricanje na diskord lta i na sve to ne cuje se tvoj glas na videu pozdrav brate 😄

Status
Not open for further replies.
Top Bottom