Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3996
Players nickname
Tea_Aweweh
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 20, 2022
Time of violation
18:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=JkkQT35NRGw

laaaaaaaaaaaaaaaal

Player
Player
3 puta si uradio LTA na pijaci , sam si sebe reportao u 3 klipa.... još i priznaješ da si radio CL...
Vec sam kaznjen za to. LTA je raden s razlogom. Jer radite MASS Mg vec 3 dana. Ceo fib koj me lovio. Imam samo ovaj POV de sam menjao odecu i idalje ste znali ko sam po ID. Aka MG s time da je napravljen vise puta jer me nikad niste pitali za pasos il dokumente itd. a.k.a MASS Mg

TheGreatArthur

Get yourself a gun.
Player
Vec sam kaznjen za to. LTA je raden s razlogom. Jer radite MASS Mg vec 3 dana. Ceo fib koj me lovio. Imam samo ovaj POV de sam menjao odecu i idalje ste znali ko sam po ID. Aka MG s time da je napravljen vise puta jer me nikad niste pitali za pasos il dokumente itd. a.k.a MASS Mg
Druže , pridjemo ti , uperimo puške ti pobegneš haahahaha ... imaš više demorgana nego neko sati igranja.

mihajlo Nikolic

Player
Player
Nece dobiti warn,(organizacija da bih dobila warn tri coveka iz iste organizacije da krse pravila),ti ces dobiti za LTA zato sto si izasao,ndmas masku tago da nije ni MG,a ni FaliRP

TheGreatArthur

Get yourself a gun.
Player
Nema masku, ali ako se iz muskog karaktera promenio u zenskog naravno da ces ga prepoznati samo po ID?
Uradio nam lik 3 puta lta , kad mu kažeš zaustavi se beži i radi LTA , na drugom sninku kako smo krenuli da prilazimo krenu je da puca ... ja ne znam o čemu ti pričaš i što se mešaš...

Lovro Balboa

Player
Player
Nakon Pregleda Dokaza Olucio sam prihvatiti ovu zalbu
Ove pedercine ce dobiti warn
ne ljep pozdrav

laaaaaaaaaaaaaaaal

Player
Player
Uradio nam lik 3 puta lta , kad mu kažeš zaustavi se beži i radi LTA , na drugom sninku kako smo krenuli da prilazimo krenu je da puca ... ja ne znam o čemu ti pričaš i što se mešaš...
Jer radi mass MG, necu u zatvor zbog vaseg krsenja pravila. Pa cu i ja prekrsit. Vec sam kaznjen tako da ce bit i FIB zbog MASS MG

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Smijesno. Ovo su nikakvi dokazi iskreno . Ljudi imaju tablet da lociraju kriminalce . Ne znam šta je tu čudno. Uradiš LTA bježiš od RP-a . Kao da ces biti u zatvoru 10 godina , a ne 45 minuta, ako imas prime ni 25 minuta.

laaaaaaaaaaaaaaaal

Player
Player
Smijesno. Ovo su nikakvi dokazi iskreno . Ljudi imaju tablet da lociraju kriminalce . Ne znam šta je tu čudno. Uradiš LTA bježiš od RP-a . Kao da ces biti u zatvoru 10 godina , a ne 45 minuta, ako imas prime ni 25 minuta.
Da, al kako on zna da sam to ja. Mora me pitat za pasos ili nekakav dokaz kad sam promenio odecu. Bravo. Nemas pojma cestitke!

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Da, al kako on zna da sam to ja. Mora me pitat za pasos ili nekakav dokaz kad sam promenio odecu. Bravo. Nemas pojma cestitke!
Pa Ljudi su dosli na lokaciju kuci vam i docekao ih je vas lik sa pusko i ti si izvadio pusku i poceo pucati, ti si njih prvo pucao pa tek su oni uzvratili. a prvi snimak ti radis CL .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom