Sve u Videu, ako trebaju slike javite.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Administracija neka proveri sta se desavalo sa tim stvarima, ja nista ukrao nisam niti prodavao, mogu pregledati sve logove moja vozila i ostalo!
Ako si čist , lično ću ti se izvinuti .U to vreme kada sam uzimao te stvari sam bio aktivan 10h dnevno, tako da prvo razmisli pa okaci nekog!
Ja znam da nisam nista krao, uzimao sam potrosio sam i zato se nigde ne vidi da sam vracaoAko si čist , lično ću ti se izvinuti .
Gdje se balaklave istroše ?Ja znam da nisam nista krao, uzimao sam potrosio sam i zato se nigde ne vidi da sam vracao
u ghetto xDGdje se balaklave istroše ?
Možda na Black marketuu ghetto xD
Davao sam tvojim zaposlenimaGdje se balaklave istroše ?
To sto ti places sto je lik livo orb i sad mu ides nabijat ban Svaka ti castSve u Videu, ako trebaju slike javite.
To sto ti places sto je lik livo orb i sad mu ides nabijat ban Svaka ti cast
Optuzili me da sam korumpiran bez dokaza, jos ovo rade a ja budala necu nista da kacim....Lik livo org ? Lik je Izbačen iz organizacije .
Pa normalno kad ste bagra i onda poslje toga ides da reportas ono sto je koristio i uzimo za akcije poslje tjedan 2 bodes li seLik livo org ? Lik je Izbačen iz organizacije .