Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
21283
Players nickname
Ignazio_Sjever
Suspect ID
13603, 11156, 3301
Date of violation
Aug 20, 2022
Time of violation
23:38
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=uMw_STF4IzM

Inzagi

Just seeking for justice
Player
Bili smo na talačkoj situaciji nisu htjeli da saradjuju, ONI KAO POLICIJA/FIB DAJU USLOVE I PRIJETE , NIJE IH BILO BRIGA ZA ŽIVOT TAOCA...
Onda su počeli da mgaju spominju neka pravila grada rade KRP MG I UB i povrijedjuju iskustvo igranja roleplaya.

Nikola Gojkovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji.
  • Imate 6h da dostavite POV.

Matke Magluta

Player
Player
Dokaz da je prvi taoc ziv, bio je u nesvesti ali ne i ubijen(dovrsen): Dokaz da je drugi policajac bio ziv, cak je i pobego ne ranjen sto mogu admini da provere po logovima: Desktop 2022.08.21 - 02.16.44.11
Dokaz ko je prvi pucao: Desktop 2022.08.21 - 02.20.11.12

Vi ste radili FearRP, s tim vi ste failali i upropastili roleplay, kada necete mi imamo svako pravo odbiti sve vase uslove ako smo uhvatili vase ljude i onni prekrse pravilo servera time sto nemaju strah za zivot i pobegnu dok imaju puske na glavi.

Sake Sakic

Player
Player
Dokaz da je prvi taoc ziv, bio je u nesvesti ali ne i ubijen(dovrsen): Dokaz da je drugi policajac bio ziv, cak je i pobego ne ranjen sto mogu admini da provere po logovima: Desktop 2022.08.21 - 02.16.44.11
Dokaz ko je prvi pucao: Desktop 2022.08.21 - 02.20.11.12

Vi ste radili FearRP, s tim vi ste failali i upropastili roleplay, kada necete mi imamo svako pravo odbiti sve vase uslove ako smo uhvatili vase ljude i onni prekrse pravilo servera time sto nemaju strah za zivot i pobegnu dok imaju puske na glavi.
Upropastili roleplay? ti ces da hvatas naseg covjeka sam pred 7-8 nasih ljudi ispred mojih očiju i to nije FAILRP? a druga stvar normalno da je taoc ziv kad ste ga digli jer jer bio bez svjesti, niste htjeli normalno da pregovarate nego ste nas prisilili da ubijemo/ranimo taoca govorite neka pravila GRADA U SRED ROLEPLAYA sto je MG i KRP. Jos poslje toga vi nama postavljate uslove da nećete prigovarati i da ubijemo taoca ako vam ne predamo čovjeka ? Nemoj da pričas gluposti nego nauči da gubiš u ROLEPLAYU i ne radi RP2WIN

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Upropastili roleplay? ti ces da hvatas naseg covjeka sam pred 7-8 nasih ljudi ispred mojih očiju i to nije FAILRP? a druga stvar normalno da je taoc ziv kad ste ga digli jer jer bio bez svjesti, niste htjeli normalno da pregovarate nego ste nas prisilili da ubijemo/ranimo taoca govorite neka pravila GRADA U SRED ROLEPLAYA sto je MG i KRP. Jos poslje toga vi nama postavljate uslove da nećete prigovarati i da ubijemo taoca ako vam ne predamo čovjeka ? Nemoj da pričas gluposti nego nauči da gubiš u ROLEPLAYU i ne radi RP2WIN
Prestani plakati, uradili ste Fail RP, tesko ste ranili mene a kazali ste prvo hajde idi hajde trci. Cuje se na snimku. Pa ste kazali digni ruke vrati se , ja stao krenuo dici ruke, vi me ubili. Čovjek je ostao sam među fibovcima i oni mu kazali dizi ruke. A on bez straha zivot govori necu i vi iz neke kao ljutnje ubijate taoca.
Dobar vam discord u pozadini

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Glavni pregovorač od odmičara pod imenom Miyagi se ne razumije dobro jer u 90% slučajeva Ignazio stoji kod njega i duplira mu se glas radi discorda u pozadini i zbog toga se treba žalba odbiti jer se ništa ne konta .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom