pogledaj si profil i tvoje post-ove od 20 komada njoh 17 ti je odbijeno, ide kod mene na 1, 2 i 3 stranicu pa vidi malo da nisam ja bas tolko glup
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!znali su da si milicajac, gdje ce drzavno lice ubit cojkae ovo ti je igrica sa PRAVILIMA ZA IGRICU a pravilo igrice kaže ako imas pistolj ili pusku na glavi moraš stati ili se predati, tog lika u autu su lagano mogli ubiti ALI SREĆA BAS SE UPLASIO ZA SVOJ ŽIVOT JER JE U "ARMORED TRUCK-u" tvoj auto nije blinda, prestani se izvlačiti
Molim admine da zatvore zalbu za daljnje odgovore
Sake mi se možemo nadjebavati ovaku celu noć ali što me zanima jest zašto si ti žalbu koja je povučena copy-pasteao i opet okačio? Koliko ja znam to je nedozvoljeno i tu svaka priča staje. Ti si povlačenjem žalbe jučer izugbio pravo da se žališ na taj događaj, osobe koje su sudjelovale u njemu itd... Tako da što god ti rekao ne vredi.e ovo ti je igrica sa PRAVILIMA ZA IGRICU a pravilo igrice kaže ako imas pistolj ili pusku na glavi moraš stati ili se predati, tog lika u autu su lagano mogli ubiti ALI SREĆA BAS SE UPLASIO ZA SVOJ ŽIVOT JER JE U "ARMORED TRUCK-u" tvoj auto nije blinda, prestani se izvlačiti
Molim admine da zatvore zalbu za daljnje odgovore
I u cemu je problem ne zanima me sta sam ju maknio, jbg ljudi vide kakav je guvener, admin je tu da odluči, ako odluči prihvatiti zalbu, ti dobijas FearRP ja MG im gotovoSake mi se možemo nadjebavati ovaku celu noć ali što me zanima jest zašto si ti žalbu koja je povučena copy-pasteao i opet okačio? Koliko ja znam to je nedozvoljeno i tu svaka priča staje. Ti si povlačenjem žalbe jučer izugbio pravo da se žališ na taj događaj, osobe koje su sudjelovale u njemu itd... Tako da što god ti rekao ne vredi.
Sine ali nisi samo ti radio mg. Radili su još četvorica lspd službenika i to je mass mg i warn organizaciji.I u cemu je problem ne zanima me sta sam ju maknio, jbg ljudi vide kakav je guvener, admin je tu da odluči, ako odluči prihvatiti zalbu, ti dobijas FearRP ja MG im gotovo
Znaci priznaješ da je LSPD radio mass mg i da ih se treba kazniti adekvatno (warn za organizaciju) ?sve stoji neka stavi za MG koga hoce ( admin) ali zato i ti dobijas za FrearRP sto je najbitnije
nisam ja nista pristao na to, neka admin odlučiZnaci priznaješ da je LSPD radio mass mg i da ih se treba kazniti adekvatno (warn za organizaciju) ?
Brate tvoja zalba nece biti uvazena zato sto je copy paste i juce je povucena.Pored toga kako je on mogao da zna da si iz LSPD kad pancir nisi imao.Valjda si u obavezi da stavis pancir pre nego sto oces da hapsis nekog.nisam ja nista pristao na to, neka admin odluči
Kako je on mogao da zna da ste LSPD kad ste u sred grada izvukli puske i rekli da izadje iz auta.Vi it LSPD bas ne znate pravila...Brate tvoja zalba nece biti uvazena zato sto je copy paste i juce je povucena.Pored toga kako je on mogao da zna da si iz LSPD kad pancir nisi imao.Valjda si u obavezi da stavis pancir pre nego sto oces da hapsis nekog.
Ne ne, u pozadini se cuje jos clanova i sami lider LSPD-a kako radi MGI u cemu je problem ne zanima me sta sam ju maknio, jbg ljudi vide kakav je guvener, admin je tu da odluči, ako odluči prihvatiti zalbu, ti dobijas FearRP ja MG im gotovo
Bukvalno Sake sam sebi pravis probleme...Ne ne, u pozadini se cuje jos clanova i sami lider LSPD-a kako radi MG
Kako nam je Sake samo pametanBukvalno Sake sam sebi pravis probleme...
Zalba ne bi trebala da bude prihvacena zato sto je juce povucena i danas oprt poslataNakon pregleda dokaza, ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Žalbu ostavljam curatoru LSPD-a