Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Fail RP, MG | ID: 26184, 6149, 22211

Status
Not open for further replies.
Your ID
6565
Players nickname
Ray Gold
Suspect ID
26184, 6149, 22211
Date of violation
Aug 20, 2022
Time of violation
23:30
Proofs
https://youtu.be/U-_bYVCy2HM

Ray Gold

Player
Player
Mala napomena prije početka pregeda ove žalbe:
- Ja sam već kažnjen za ovu situaciju te prilažem žalbu da se kazne i njihovi članovi jer sam imao valjani razlog za ubojstva jer je njihov čan ubio mog čovjeka u našem FAM dvorištu i došao sam da ga nađem i izdam upozorenje jer je već 2x dobio 3/3 warna i bio banan za to.. Ali dečki su bili malo bezobrazni pa su morali popiti malo metaka.

- Postavljam prvi dio žalbe gdje je ubio mog člana i po drugome poslao poruku za mene te ga ja idem tražiti.

5:50 - 22211 Fail RP - Počinje brojati vadi jedno oružije sprema ga pa nakon toga vadi drugu pušku pa ponovo broji.
6:40 - 26184 radi MG

_____________________________________________________________________________________________________________________________
- Ovo je drugi dio gdje sam kasnije došao ponovo da ga nađem jer očito se boji i ne smije da dođe jedan na jedan ispred mene i obračuna se nego pošalje cjelu familiju na mene da bi on došao na kraju i glumio da je hrabar nakon što mu 80% familije popije metke moje.

4:40 - 6149 Radi MG od kad se pojavio a uz to i priznaje sam da nema pojma šta je MG .. toliko o poznavanju pravila..

Last edited:

Ray Gold

Player
Player
Zali se onda u odjelu za administraciju a ne ovdje
očito ti trebaju naočale ovo je žalba za prekršena pravila vaših članova ja sam samo napomenuo da sam kažnjen i da sam za to imao valjani razlog da nije trebalo biti tako ali uredu.. sad ce te i vi biti kaznjeni i da se vidi cjela situacija

Ray Gold

Player
Player
I nek decko kojeg je ubio postavi sam Pov ako je istina to sto kazes, a mislim da ipak nije
to što ti mislis pitaj danya jer ti nemas sa cim misliti pa nek on kaze dali si u pravu ili ne... a trenutno decko nije tu ako admin zatrazi postavit ce i on video naravno..

Ray Gold

Player
Player
Ljubi te Big Mama, ako nisi shvatio sve procitaj jos par puta, shvatit ces samo lagano 😂🙈
Pošto si ti lider te familije a glumiš ovdje nešto i kako je napisana žalba daj mi molim te reci vaša žalba od jakova iliti tio salamanca na mene u naslovu piše "fear RDM" daj nauči i mene koje je to pravilo pa da znam i ja i ostali koji ovo čitaju jer očito u salamanci imaju neka nova pravila za koje mi ne znamo... a uz put nauči ostale sta je MG.. i ti nemoj da vadiš pištolj na mene jer vidiš i sama da nema smisla da ga nakon 2 sec moras spremit da nebi ispao..

Ako trebate oružija pošto vidim da se bojite da ne izgubite puškice javite se prodavnica oružija 148 bit će neki popust

Last edited:

Rema Raggazi

Player
Player
Big mamma drži cijeli grad
I nema veze dal’ si star il’ mlad
Ona gazi sve pred sobom
Ako se zajebavaš njenom robom
Paa ti oces da mi kazes da si ti njen rob? Au brate, kolko ste vi bolesni.. i ajde napusti moje prisustvo :)

OneButtonLoL

Player
Player
Mala napomena prije početka pregeda ove žalbe:
- Ja sam već kažnjen za ovu situaciju te prilažem žalbu da se kazne i njihovi članovi jer sam imao valjani razlog za ubojstva jer je njihov čan ubio mog čovjeka u našem FAM dvorištu i došao sam da ga nađem i izdam upozorenje jer je već 2x dobio 3/3 warna i bio banan za to.. Ali dečki su bili malo bezobrazni pa su morali popiti malo metaka.

- Postavljam prvi dio žalbe gdje je ubio mog člana i po drugome poslao poruku za mene te ga ja idem tražiti.

5:50 - 22211 Fail RP - Počinje brojati vadi jedno oružije sprema ga pa nakon toga vadi drugu pušku pa ponovo broji.
6:40 - 26184 radi MG

_____________________________________________________________________________________________________________________________
- Ovo je drugi dio gdje sam kasnije došao ponovo da ga nađem jer očito se boji i ne smije da dođe jedan na jedan ispred mene i obračuna se nego pošalje cjelu familiju na mene da bi on došao na kraju i glumio da je hrabar nakon što mu 80% familije popije metke moje.

4:40 - 6149 Radi MG od kad se pojavio a uz to i priznaje sam da nema pojma šta je MG .. toliko o poznavanju pravila..

Pa ti sa ovim drugim videom nemas nikakvih dokaza da je netko bio kod tvoje fam i ubio tog lika mogla mu je i cigla past sa krova i ubit ga ako decko ima pov neka ga postavi na forum.Jer ono sto se cuje u videu da ti javlja preko radija nije nikakv dokaz, to je isto da ja kazem ti me ubio a ja nemam dokaz a dokaz je video jedini pravi i zato se i trazi da se dostavi vise od 1 minutu da se zna zasto je do tog doslo.A to sto vrijeđas ljude na osnovu nacionalizma i izgleda tko su i sto su je dno dna za osobu koja se predstavlja da ima 25+ godina.A posebno kao osoba koja zeli pridonjeti nesto ovom serveru da se ljudi druze a ti bas sve krivo radis i prikazivas svojim clanovima kakv neprimjer treba biti.Znas ona izreka kako glasi: Da ti je citiram
Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati! pa eto cisto da znas da je nekad bolje neke stvari i presutit nego da jezik bude brzi od pameti.

Ray Gold

Player
Player
Pa ti sa ovim drugim videom nemas nikakvih dokaza da je netko bio kod tvoje fam i ubio tog lika mogla mu je i cigla past sa krova i ubit ga ako decko ima pov neka ga postavi na forum.Jer ono sto se cuje u videu da ti javlja preko radija nije nikakv dokaz, to je isto da ja kazem ti me ubio a ja nemam dokaz a dokaz je video jedini pravi i zato se i trazi da se dostavi vise od 1 minutu da se zna zasto je do tog doslo.A to sto vrijeđas ljude na osnovu nacionalizma i izgleda tko su i sto su je dno dna za osobu koja se predstavlja da ima 25+ godina.A posebno kao osoba koja zeli pridonjeti nesto ovom serveru da se ljudi druze a ti bas sve krivo radis i prikazivas svojim clanovima kakv neprimjer treba biti.Znas ona izreka kako glasi: Da ti je citiram
Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati! pa eto cisto da znas da je nekad bolje neke stvari i presutit nego da jezik bude brzi od pameti.
očito i tebi trebaju naočale kao i tvojoj big mami kojoj viriš iz čmara.. pročitaj prijavu ponovo pa se javi.

johnny. Goold

Player
Player
Cuti samo ti sto krades familiju samo ti cuti

Stiven Ricardo

Player
Player
Svaka ti cast!!! jel si to celu familiju digo na noge da ti sklope ovaj roman ili??

Status
Not open for further replies.
Top Bottom