By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!neko je moro expose na maxxxxxxxx
Nesto si opaka kad si postala Brutal....Meni ne glumi mafiju veliki Morato.
Lijep pozdrav.
Imam i ja taj chat ne boj se
Oces sve da vidis
Ta Zampa me je ispoštovala 1000x više nego što si ti ili bilo ko od njih. Naučio si me ti kako treba biti ovakavNesto si opaka kad si postala Brutal....
**Alex Alex molim te prodaj kucu sutra je sharing na aukciji Alex.... ( Jebes zampu ne mogu te outbidat Alex )**
Bilo nekad necije rijeci
Zampa sve skamer do skameraTa Zampa me je ispoštovala 1000x više nego što si ti ili bilo ko od njih. Naučio si me ti kako treba biti ovakav
Ne odg ti vise nisi zasluzio moje odg. Zz
Ti si inace pravi za nekom reci this u?
Oprosti što sam dala pare za cowshed i druglab koji ste prodali jer vam zafalilo para ahahaNesto si opaka kad si postala Brutal....
**Alex Alex molim te prodaj kucu sutra je sharing na aukciji Alex.... ( Jebes zampu ne mogu te outbidat Alex )**
Bilo nekad necije rijeci
Jedi leba mraleeTa Zampa me je ispoštovala 1000x više nego što si ti ili bilo ko od njih. Naučio si me ti kako treba biti ovakav
Ne odg ti vise nisi zasluzio moje odg. Zz
Imam boljih slika ako ti treba pisi u dm ako oces
Jel i tebi treba GPS lokacija kao Lukasu da dodjete s bagerima ?Oprosti što sam dala pare za cowshed i druglab koji ste prodali jer vam zafalilo para ahaha