Decko preti Rl.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Normalno pretis OCBravo
Postavi i ti ceo POV vredjanja na FIB pozdrav,Postavi Ceo PV da vide kako se ponasas sa gradjanima ja dodjem da uradim osiguranje dodje vas troje kazes mi sta radim tu hoces da ti nabijem ovaj pendrek u dupe i ja ti kazem hoces ja tebi i ti mene pretrazujes kazes imam rev i metkove a nemam dozvolu i nemam rev nego samo metkove cak nisi mi ni to uzeo i reko si vidimo se za 20 godina posle toga me vodis u kola pa me vadis da uradim osiguranje i vracas me u kola i vodis me u zatvor zato KAZEM NEMOJ DA SI TAKAV NEGO POSTAVI CEO PV I AKO GA NE POSTAVIS CUJE SE NA KRAJ VIDEA STA SAM REKAO SAMO SI OSEKAO DA SE NECUJE STA SI RADIO PRVO SRAMOTA
IMAM I PV KOJI SAM PRICAO SA TVOJIM KOLEGOM I REKO JE DA NISI TREBO TAKO DA GOVORIS NEGO DA SI LEPO POSTUPIO ADMINI NISU MUTAVI I PAZI KAKO PRICAS SA GRADJANIMA NEKO CE TE STAVITI KAO STO SI I TI MENE ZA PRETNJU AL SAMO STAVI CEO PV DA VIDE STA RADIS SA GRADJANIMA
POZDRAV
nemam jer nisam bio ukljucio ali ja priznajem da sam ti pretio da bi te polomio jer si me iznervirao zbog tvog ponasanja jer TAKO POLICIJA NE GOVORI GRADJANIMA STA RADIS TU I DA DA GOVORIS HOCES DA TI NABIJEM PENDREK U DUPE POZ IMAM PV STO SAM PRICAO SA KOLEGOM TVOJIM DA JE POTVRDIO STA SI REKAO I DA NISI TREBAO TO DA RADIS eo gamoj povPostavi i ti ceo POV vredjanja na FIB pozdrav,
On je tebi sve to ic nemoj mesati ic i ooc ja sam ti jednom oprostio kad si mi majku psovaonemam jer nisam bio ukljucio ali ja priznajem da sam ti pretio da bi te polomio jer si me iznervirao zbog tvog ponasanja jer TAKO POLICIJA NE GOVORI GRADJANIMA STA RADIS TU I DA DA GOVORIS HOCES DA TI NABIJEM PENDREK U DUPE POZ IMAM PV STO SAM PRICAO SA KOLEGOM TVOJIM DA JE POTVRDIO STA SI REKAO I DA NISI TREBAO TO DA RADIS eo gamoj pov
kad sam ja tebi majku psovao nikad nemoj lagati nisam te ni znao od pre upoznali smo se u marabuntiOn je tebi sve to ic nemoj mesati ic i ooc ja sam ti jednom oprostio kad si mi majku psovao
drugi put nema oprosta lp
pa si majk* psovao u marabuntikad sam ja tebi majku psovao nikad nemoj lagati nisam te ni znao od pre upoznali smo se u marabunti
nisam ako imate pov za to okaci ja nikog nisam vredjao niti psovao pogotovo roditelje hocete da mi smestite okaci pov da sam vredjao majku pozpa si majk* psovao u marabunti
Meni to nije problem ali ja ne moram ja sam pricao IC a ti mesas IC I OOC sto nije isto momak pretis kolegama i meni batinama u RL. ajde se malo smiri pozdrav,nisam ako imate pov za to okaci ja nikog nisam vredjao niti psovao pogotovo roditelje hocete da mi smestite okaci pov da sam vredjao majku poz