Ime Porodice: Calabrija
Vlasnik porodice i ID: Ciko Machine 21255
Broj kuće od porodice: 565
Forum link od vlasnika porodice: Ciko Machine
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: ciko909 #2229
Logo Familije:
Istorija porodice:
Davne 1950god odlučija sam otići iz svoje kuće radi financijski problema i krenuti svojim novim putem
Nisam nikad bija covik od rada pa sam mislija da je zaraditi novac lako, kad sam pocea raditi nisam bija zadovoljan jer bi me to sve iscrpilo
Volija sam zapaliti marihuanu, i tako 1953god pored rijeke sam pusija svoj đoint i tu je naišao jedan dečko i pita me jel imam za prodati
To mi je dalo do znanja da bi moga sa tom prodajom zaraditi neke novce, i počea sam sa prodajom ilegalno
Nisam moga ni pomisliti da ću biti najtraženiji diler u gradu
Radi tog dilanja sam završija više puta i u zatvoru, ali me to nije zaustavilo da ganjam svoje ciljeve
Tija sam biti uspješan covik i ugledan, voziti najbolje aute pa sam nastavija sa dilanjem
1960 god radi toga što sam proglašen kao mafijaš moji bliski prijatelji su me napustili ali ni to me nije zaustavilo da nastavim sa svojim putem sve dok ne ispunim sve svoje želje i ciljeve
Godine su prolazile a ja sam imao svoje redovne kupce s kojima sam se i družija
Svi smo bili kao braća i obećali smo jedni drugima da s obzirom da su nas naši najbliži napustili, da će mo mi biti jedni drugima naša obitelj
Bilo nam je dobro, slagali smo se, sa prodajom droge sam uvik upoznava nove ljude i primija ih u svojoj kući i u svojem poslu
Sad smo svi kao velika familija, ima nas članova i svi smo u dobrim odnosima kao da smo ista krv
Ko god odluči kao ja kreniti novim putem i novim pobjedama, dobrodošao je u moju familiju..
Rankovi u porodici:
1.rank Associate
2.rank Soldier
3.rank Captain
4.rank Fighter
5.rank Under Boss
6.rank Boss
Pravila Porodice:
1.Pomaganje drugim clanovima.
2.Zabranjeno praviti probleme.
3.Strogo zabranjeno vredjanje i omalovazanje bilo kojeg igraca na serveru.
4.Nikad ne prekrši pravila grada
5.Poštuj starije i veće rankove
Ciljevi porodice:
1.Sudjelovanje na raznim eventima
2.Sustizanje glavnih familija u gradu i popesti se na vrh.
3.Sirenje i jacanje porodicne imovine.
4.Uputiti nove clanove u igri.
Vlasnik porodice i ID: Ciko Machine 21255
Broj kuće od porodice: 565
Forum link od vlasnika porodice: Ciko Machine
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: ciko909 #2229
Logo Familije:
Istorija porodice:
Davne 1950god odlučija sam otići iz svoje kuće radi financijski problema i krenuti svojim novim putem
Nisam nikad bija covik od rada pa sam mislija da je zaraditi novac lako, kad sam pocea raditi nisam bija zadovoljan jer bi me to sve iscrpilo
Volija sam zapaliti marihuanu, i tako 1953god pored rijeke sam pusija svoj đoint i tu je naišao jedan dečko i pita me jel imam za prodati
To mi je dalo do znanja da bi moga sa tom prodajom zaraditi neke novce, i počea sam sa prodajom ilegalno
Nisam moga ni pomisliti da ću biti najtraženiji diler u gradu
Radi tog dilanja sam završija više puta i u zatvoru, ali me to nije zaustavilo da ganjam svoje ciljeve
Tija sam biti uspješan covik i ugledan, voziti najbolje aute pa sam nastavija sa dilanjem
1960 god radi toga što sam proglašen kao mafijaš moji bliski prijatelji su me napustili ali ni to me nije zaustavilo da nastavim sa svojim putem sve dok ne ispunim sve svoje želje i ciljeve
Godine su prolazile a ja sam imao svoje redovne kupce s kojima sam se i družija
Svi smo bili kao braća i obećali smo jedni drugima da s obzirom da su nas naši najbliži napustili, da će mo mi biti jedni drugima naša obitelj
Bilo nam je dobro, slagali smo se, sa prodajom droge sam uvik upoznava nove ljude i primija ih u svojoj kući i u svojem poslu
Sad smo svi kao velika familija, ima nas članova i svi smo u dobrim odnosima kao da smo ista krv
Ko god odluči kao ja kreniti novim putem i novim pobjedama, dobrodošao je u moju familiju..
Rankovi u porodici:
1.rank Associate
2.rank Soldier
3.rank Captain
4.rank Fighter
5.rank Under Boss
6.rank Boss
Pravila Porodice:
1.Pomaganje drugim clanovima.
2.Zabranjeno praviti probleme.
3.Strogo zabranjeno vredjanje i omalovazanje bilo kojeg igraca na serveru.
4.Nikad ne prekrši pravila grada
5.Poštuj starije i veće rankove
Ciljevi porodice:
1.Sudjelovanje na raznim eventima
2.Sustizanje glavnih familija u gradu i popesti se na vrh.
3.Sirenje i jacanje porodicne imovine.
4.Uputiti nove clanove u igri.
Last edited: