Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16608
Players nickname
Sake Sakic
Suspect ID
9389 6670 5179 23359
Date of violation
Aug 21, 2022
Time of violation
16:44
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=hgS7VPwwW3o

Sake Sakic

Player
Player
Odvukli su me na serum istine, 2 puta maše /try komandom serum i oba puta bezuspješno nakon toga sto su skontali da mi ne mogu izvući infomracije iz mene rade RP2WIN i vode me negdje na jezero da me likvidiraju bez ikakvog razloga.

OD KAD FIB LIKVIDIRA/UBIJA ČOVJEKA BEZ RAZLOGA ? ČISTI FAIL RP

EVO DOKAZ LIKVIDACIJE

Inzagi

Just seeking for justice
Player
znaci covjek je saradjivo, reko im sve sto zna i ja sam imao sansu da pogledam POV i kaze on posto ces tako zovem visu silu i bit ces kao rijesen i likvidirao ga??
alo matke ne znas da serum ubacis, kolege te mrze, predlazem ti da svojevoljno izadjes i ne pravis im probleme

Inzagi

Just seeking for justice
Player
Matke je u stanju mučiti osobe i ubiti ako ne saradjuju, jer najbolji svedok je mrtvi svedok.

osoba je saradjivala

Matke Magluta

Player
Player
ne osoba nije saradjivala jer je iz te porodice i ne zeli da prizna, imamo dokaz da je iz te porodice

Inzagi

Just seeking for justice
Player
ne osoba nije saradjivala jer je iz te porodice i ne zeli da prizna, imamo dokaz da je iz te porodice
osoba je odgovarala na svako pitanje, a to sto je lagala to je druga prica. Nesaradnja je kad uopste ne zeli da odgovori na to pitanje

Matke Magluta

Player
Player
osoba je odgovarala na svako pitanje, a to sto je lagala to je druga prica. Nesaradnja je kad uopste ne zeli da odgovori na to pitanje
druze znas li ti sta je saradnja? on mora da kaze istinu ako mu uperujem pusku u glavu lolololololo

Matke Magluta

Player
Player
IZVOLITE DRAGI LJUDI DOKAZ DA SI TI NJEGA UBACIO U REFRESH DANAS, I JOS NISI NOSIO MASKU, NAKON TOGA SI NAS LAGAO U PODRUMU I ZATO STO NISI SARADJIVAO SI LIKVIDIRAN??? STA TU NIJE JASNO???

Matke Magluta

Player
Player
REPORTO SI SAM SEBE ZA FEAR RP, ZNAS DA SI GA UBACIO A I IMAMO DOKAZ A LAZES DOK IMAS PISTOLJ I DOK TE NEKO BIJE,......

Sake Sakic

Player
Player
REPORTO SI SAM SEBE ZA FEAR RP, ZNAS DA SI GA UBACIO A I IMAMO DOKAZ A LAZES DOK IMAS PISTOLJ I DOK TE NEKO BIJE,......
Nisi mogao znati u kojoj sam porodici i nisi me mogao tek tako likvidirati jer ne znas da lažem radio si RP2WIN sa tim likvidiranjem i pokusao si meni namjestiti FAILRP a ti si ga uradio. Ja ti nigdje nisam rekao u kojoj sam porodici tako da ne mozes na osnovu ovog snimka nista zaključiti

Matke Magluta

Player
Player
Nisi mogao znati u kojoj sam porodici i nisi me mogao tek tako likvidirati jer ne znas da lažem radio si RP2WIN sa tim likvidiranjem i pokusao si meni namjestiti FAILRP a ti si ga uradio. Ja ti nigdje nisam rekao u kojoj sam porodici tako da ne mozes na osnovu ovog snimka nista zaključiti
hoces i pov kako ulazi u vasu kucu kada si ga ubacio u fam? ne razumem sta se foliras sad hahahahaha

Sake Sakic

Player
Player
Još me poslje toga LIKVIDIRATE bez ikakvog razloga i nigdje ti ne piše u biografiji da to smiješ raditi bez IC razloga ja sam saradjivao, normalno je da sam lagao i vi niste to mogli znati da lažem

Sake Sakic

Player
Player
hoces i pov kako ulazi u vasu kucu kada si ga ubacio u fam? ne razumem sta se foliras sad hahahahaha
Neću da se raspravljam previše smaraš radiš RP2WIN I FAILRP Ubio si me bez ikakvog razlog failo si sto se tiče seruima i ispitivanja i to je to. Uz to si uključio 3+ svojih ljudi sto znaci da je cijela organizacija ucestovala u tome

Status
Not open for further replies.
Top Bottom