Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16608
Players nickname
Sake Sakic
Suspect ID
9389 6670 5179 23359
Date of violation
Aug 21, 2022
Time of violation
16:44
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=hgS7VPwwW3o

Miyagi Chang

Sensei
Player
REPORTO SI SAM SEBE ZA FEAR RP, ZNAS DA SI GA UBACIO A I IMAMO DOKAZ A LAZES DOK IMAS PISTOLJ I DOK TE NEKO BIJE,......
Volis da se kurcis kako znas pravila a zapravo si ti taj koji uglavnom krsi pravila i navlaci warnove organizacijama.
Zao mi je sto neki ljudi ne mogu da shavte da ti zapravo koliko si dobar toliko si i los, i da ne znas da igras Role Play.
Ova lista zelja ovde kvari ceo Role Play gde ti malte ne imas imunitet na sva pravila.
eDlMsJe.png

A kad neko napravi najmanju gresku ti ides i places po forumu.

Idi prelistaj pravila na GrandRP discordu pa dodji ovde da ucis nekog nesto.

POV cele situacije nije potreban. Vec POV duzi 1+ minut. Nigde ne pise da mora POV cele situacije.Na ovom POV se jasno vidi da ste napravili FAILRP jer ne smete da ubijete nekog u lisicama i da ga dovrsi te, jer taj cin moze da se smatra i Mercy Killing.
Admin 4+ moze da pogleda logove i da vidi da je ID 11156 dovrsio 16608 u 16:53.

Inzagi

Just seeking for justice
Player
Volis da se kurcis kako znas pravila a zapravo si ti taj koji uglavnom krsi pravila i navlaci warnove organizacijama.
Zao mi je sto neki ljudi ne mogu da shavte da ti zapravo koliko si dobar toliko si i los, i da ne znas da igras Role Play.
Ova lista zelja ovde kvari ceo Role Play gde ti malte ne imas imunitet na sva pravila.
eDlMsJe.png

A kad neko napravi najmanju gresku ti ides i places po forumu.

Idi prelistaj pravila na GrandRP discordu pa dodji ovde da ucis nekog nesto.

POV cele situacije nije potreban. Vec POV duzi 1+ minut. Nigde ne pise da mora POV cele situacije.Na ovom POV se jasno vidi da ste napravili FAILRP jer ne smete da ubijete nekog u lisicama i da ga dovrsi te, jer taj cin moze da se smatra i Mercy Killing.
Admin 4+ moze da pogleda logove i da vidi da je ID 11156 dovrsio 16608 u 16:53.
Meni je bilo dovoljno kad sam cuo da ga cijela high commanda FIB-a zeli izbaciti iz organizacije ali direktor to sprjecava. Ocigledno je momak previse problematican.

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
Meni je bilo dovoljno kad sam cuo da ga cijela high commanda FIB-a zeli izbaciti iz organizacije ali direktor to sprjecava. Ocigledno je momak previse problematican.
jadan

Johnny Pluxury

Riddle me this
Player
Žalba zaključana zbog vrijeđanja i nepotrebnih komentara
  • Žalba ostavljena kuratorima FIB-a

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Na prvom mestu RP2WIN ne postoji jer lice koje vas je mucilo to moze da radi zato sto ima biografiju za to. U nastavku FailRP FIB-a ne postoji u prilozenom zato sto ponovo isto lice koje u biografiji ima naznaceno da moze da izvrsi likvidaciju ako lice ne saradjuje, vas ubija. Pripadnici FIB-a su prilozili POV u kom se jasno vidi da ste pozvali undercover agenta FIB-a u porodicu i to bez maske te se jasno videlo da nema ni MG-a.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom