Vidi se sve u oba snimka kako dolaze kolima da provociraju sve vreme, zatim izlaze i ubijaju. Nicim izazvani.
POV: Poslati administratorima.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pov?Vidi se sve u oba snimka kako dolaze kolima da provociraju sve vreme, zatim izlaze i ubijaju. Nicim izazvani.
Nakon pregleda odlučio sam odbiti ovu zalbu nedovoljno dokaza!!
Id 19978 neka dostavi POV za to imate 6h
okaci ovde pov i kao prvo to nije bait ja na putu smem da se krecem gde god ja zelim i ne smes da mi brojis 5s jedino ako to nije tvoje fam dvoriste.Vidi se sve u oba snimka kako dolaze kolima da provociraju sve vreme, zatim izlaze i ubijaju. Nicim izazvani.
Nisi upravu, ako si baitao ispred kuce ima prava da ti odbroji i upozori te. Nauci malo pravila, nemoj da ides i pucas ljude bez razloga po gradu i unistavas drugim ljudima igru.okaci ovde pov i kao prvo to nije bait ja na putu smem da se krecem gde god ja zelim i ne smes da mi brojis 5s jedino ako to nije tvoje fam dvoriste.
Neka pokaze povNisi upravu, ako si baitao ispred kuce ima prava da ti odbroji i upozori te. Nauci malo pravila, nemoj da ides i pucas ljude bez razloga po gradu i unistavas drugim ljudima igru.
Nikakav problem sto se mene tice.Mozda sam i ja kriv a mozda i momak koji me je prijavio....nemam nista protiv,neka administrator odluci sto se mene tice postovacu njihovu odluku i to je to.Nisi upravu, ako si baitao ispred kuce ima prava da ti odbroji i upozori te. Nauci malo pravila, nemoj da ides i pucas ljude bez razloga po gradu i unistavas drugim ljudima igru.
Poslato kome treba. Uzivajte!Neka pokaze pov
Pošalji cjeli pov gdje brojis 5 sec na cestiPoslato kome treba. Uzivajte!