Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7495
Players nickname
Toma_Hadzizdravkovic
Suspect ID
18112
Date of violation
Aug 23, 2022
Time of violation
10:40
Proofs
https://youtube.com/shorts/ALqvl2wg684?

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Na Grand RP forumu želi mi smrt i da mi dođe na grob i da mi se na grobu smije.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Tomo mi svi imamo postovanje prema tebi ipak ti imas 30 i kusur godina,ali molim te da se ne bakces sa secom po forumu ograj Grand i opusti se
Ne mogu da igram grand, ne da mi non RP i Fail RP kod igrača. Nemam 30 i kusur godina, tek sam napunio 30 . A kada ja budem bezobrazan i kada budem kršio pravila grada, nikada se neću buniti okačite me. Nit ću koga vrijeđati niti mu željeti smrt. Nikada Aleksu ne bih prijavio jer sam bio u njegovoj vladi i jako sam bio dobar, on je meni i dan danas drag momak, al da on prvi okači LSPD za totalnu gluposti i za to traži Warn to mi je bio signal da pregledam logove. Svakome ću pomoći i pravedan sam čovjek. Ali nikad nećeš vidjeti mene da prvi počnem da vrijeđam.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Sta da te jebemo je red ?! I posle se pitas sto te svi kidnapuju i nece te u org jer si onako bas teski retard koji za sveee zivo reporta i misli da uvek mora on da pobedi
Mene neće u organizaciju ? haha Pomiješao si mene i sebe. Ti si taj koji je odjeban iz svih državnih organizacija. A ja od Maja do danas svaki dan sam u nekoj organizaciji i u svakoj organizaciji sam HC. A hvala sto ste priznali da radite MG i mene uzimate za taoca i preskocite preko 10 policajaca pa trazite mene. Treba mi za jednu arhivu. Hvala

ucjibxacbnh

Player
Player
Mene neće u organizaciju ? haha Pomiješao si mene i sebe. Ti si taj koji je odjeban iz svih državnih organizacija. A ja od Maja do danas svaki dan sam u nekoj organizaciji i u svakoj organizaciji sam HC. A hvala sto ste priznali da radite MG i mene uzimate za taoca i preskocite preko 10 policajaca pa trazite mene. Treba mi za jednu arhivu. Hvala
Pa zato i nemate ljudstva u org kad si ti u HC

Damjan Magluta

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.
  • Navedeni forum nalog bice kaznjen.
Zatvoreno !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom