Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24030
Players nickname
Ante Spretnik
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 23, 2022
Time of violation
14:00
Proofs
https://youtu.be/Ug6Ccw3FBcU

Ante Spretnik

Player
Player
Sve se vidi u POV-u. Nakon što su pustili posljednjeg taoca kreću da bježe, ali neuspješno, te nakon što su savladani skoro svi rade CL. Nadam se da će admini sankcionirati prekršaje koje su lica napravila. Uz to bi htio samo dodati da ta porodica ima jako puno prijava i mislim da kvare RP svima u gradu jer se ponašaju kao da su oni iznad pravila grada.

Last edited:

Ante Spretnik

Player
Player
Sve se vidi u POV-u. Dakle prvo lice ID:21283 uzima 300000 za prvog taoca te radi CL odmah nakon što je dobio novac. Nakon toga pregovore nastavlja 16608 i on uzima novac za drugog taoca. Nakon što su pustili posljednjeg taoca kreću da bježe, ali neuspješno, te nakon što su savladani skoro svi rade CL. Nadam se da će admini sankcionirati prekršaje koje su lica napravila. Uz to bi htio samo dodati da ta porodica ima jako puno prijava i mislim da kvare RP svima u gradu jer se ponašaju kao da su oni iznad pravila grada.
Isprike adminima, lice 21283 nije napravilo CL nakon što je dobilo novac, nego sjelo u auto, moja greška, krivo sam vidio. Ali ostalo stoji

Inzagi

Just seeking for justice
Player
Nijedan clan porodice Refresh nije uradio CL

Sake Sakic

Player
Player
Isprike adminima, lice 21283 nije napravilo CL nakon što je dobilo novac, nego sjelo u auto, moja greška, krivo sam vidio. Ali ostalo stoji
Stari moj 16608 i 21283 nisu uradili CL to mozes pogledati u ovom klipu sto sam ja postavio a za druge ljude to nije porodica REFRESH LP.

Ante Spretnik

Player
Player
Stari moj 16608 i 21283 nisu uradili CL to mozes pogledati u ovom klipu sto sam ja postavio a za druge ljude to nije porodica REFRESH LP.
Neka admini odluce, ja sam predpostavio da je porodica REFRESH radila talačku, te sam zato radio prijavu na familiju, ako sam u krivu admini ce me ispraviti, uglavnom ovdje je snimak i admini ce vidjeti koja lica su uradila CL.

Last edited:

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Nije se ucito momak a i udaren je jedanput ne vise puta i nije ubijen
Nije ti se učitala ko Vlada sto ti se nije ucitala. Stojis tu 10 minuta i kao nije ti se ucitala. a na snimcima vise ljudi svima se ucitalo, nego si ga udario da te ne bi mogao pucati. Kao sto to inače radite

Rich Viktor

Player
Player
Kao prvo ne cuje se tvoj glas na POV kao drugo donesen je dokaz kako nije niko od familije refresh uradio LTA (talacku su radili i druge 2 fam sa nama ) to takodje svaki admin moze da proveri da nijedan clan familije Refresh nije uradio LTA

Zuja

Player
Player
crveno beli buggati je vas iz refresha oni su uradili CL , a jedno lice iz tog buggatija je id 23861 lepo se vidi na snimku.

Inzagi

Just seeking for justice
Player
crveno beli buggati je vas iz refresha oni su uradili CL , a jedno lice iz tog buggatija je id 23861 lepo se vidi na snimku.
idalje nisu 3 osobe mentolcino

Zuja

Player
Player
ali Ignazio Nevolja , e sine moj jos sline nisi obrisao kako treba a nazivas me mentolcinom...

Inzagi

Just seeking for justice
Player
ali Ignazio Nevolja , e sine moj jos sline nisi obrisao kako treba a nazivas me mentolcinom...
a ti si onaj sto je psovo po departmentu kad je osta disbandan lspd... tuga od covjeka

Status
Not open for further replies.
Top Bottom