Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3122
Players nickname
Nemanja Swayze
Suspect ID
17732
Date of violation
Aug 24, 2022
Time of violation
18:55
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=HR80MKeJwGU

Nemanja Swayze

on duty !
Player
Sve se vidi na POV.Doticni dobija 10k za postavljeni panel i odluci da krsi sva moguca pravila PG , FearRP , RPS i na kraju krajeva scamuje ljude.Nije mi do 10k , ali mozda ja nisam jedini mozda to radi cijelom gradu sto je ista tezina scama kao da mu ja dam pare za pantalone i on pobjegne.Neka se doticni najteze kazni.Pov no.2 ima i admin koji je dosao minut nakon zavrsetka mog videa.LP za Miyagi Refresha.

Rich Viktor

Player
Player
Sine ti si sam sebe ovde ukopao kao prvo igrica se ne cuje , kao drugo ovo nije Scam panel moze da se ukloni i kakav PG FearRP i RPS jesi ti bre normalnan ?! A to da si sam sebe ukopao znaci pucao si bez da si dao uslov od 5 sec ?!

Last edited:

John Yakuzaa

Player
Player
Sine ti si sam sebe ovde ukopao kao prvo tvoj glas se ne cuje , kao drugo igrica se ne cuje , kao trece ovo nije Scam panel moze da se ukloni i kakav PG FearRP i RPS jesi ti bre normalnan ?! A to da si sam sebe ukopao znaci pucao si bez da si dao uslov od 5 sec ?! LP za tvoju kutiju od monitora na kojoj igras
nemas potrebe da nekome pricas da ima kantu od monitora i da budes toksican mozda neko ima manje para nego ti i ne moze to se bi da prijusti.Ja bih ovakve igrace prema baonao! Srdacan pozdrav.

Miyagi Chang

Sensei
Player
Vidi lepi nemas POV cele situacije gde ste me nakon toga robovali u gradu. Jovan Krtina je svedok da ste me robali u sred grada.

Drugo za panele nije SCAM jer panele mozes da krades mozes da skidas isto kao sto kad ti neko postavi panel ti ne moras da platis.

Ispao si mnogo glup jer si sebi navukao warn za G.P 6.15

Po pravilima je dozvoljeno krasti panele i samim tim uklanjati panele, ne bitno kad ja mogu da dodjem i da sklonim taj panel, panele stavljas na sobstveni rizik. Prema tome uradio si obican SelfReport.

Nemanja Swayze

on duty !
Player
Vidi lepi nemas POV cele situacije gde ste me nakon toga robovali u gradu. Jovan Krtina je svedok da ste me robali u sred grada.

Drugo za panele nije SCAM jer panele mozes da krades mozes da skidas isto kao sto kad ti neko postavi panel ti ne moras da platis.

Po pravilima je dozvoljeno krasti panele i samim tim uklanjati panele, ne bitno kad ja mogu da dodjem i da sklonim taj panel, panele stavljas na sobstveni rizik. Prema tome uradio si obican SelfRep
ako treba POV druge situacije ja saljem nije problem , nema nikakvog RDM-a kada si ti nama ispred face PG-a (bata postavio panel koji u RL 100kila i onda ga isped nase face u isti momenat skida ahhahah , i kao vi nemate RP razlog da me ubijete haha . Budite spremni da vas unistimo od RAID-a poz lepi .Nastavi biti superman

Nemanja Swayze

on duty !
Player
Sine ti si sam sebe ovde ukopao kao prvo tvoj glas se ne cuje , kao drugo igrica se ne cuje , kao trece ovo nije Scam panel moze da se ukloni i kakav PG FearRP i RPS jesi ti bre normalnan ?! A to da si sam sebe ukopao znaci pucao si bez da si dao uslov od 5 sec ?!
samo ti uci napamet pravila , rp je nastao nemam ja kakav uvjet davat od 5sec , ajde probaj stavit travu policajcu i pocni trcat pa ces vidit da li nema RP razlog da te ne ubije.Jedino za sta si sposoban je geto , ali ni to nije neka jaca strana kad te moju natrpaju metkovima onda places kao ovaj NG-ovac :

Nemanja Swayze

on duty !
Player
i jos jedna da vam zapusim usta i da to bude to to za danas ,
, na ovom linku mozete pronaci RP karakter koji je pripadnik porodice Refresh...divna persona 🦸‍♂️

Rich Viktor

Player
Player
, na ovom linku mozete pronaci RP karakter koji je pripadnik porodice Refresh...divna persona 🦸‍♂️
Ti jednino sto mozes jeste da popusis a ne da zapusis to ko prvo kao drugo jel bi ti mogao dobiti 5v2 FIB ? NE ? tisina

ucjibxacbnh

Player
Player
Glup si ko go kurac cuti i nepravi se pametan majmuncino glupa

ucjibxacbnh

Player
Player
Sve se vidi na POV.Doticni dobija 10k za postavljeni panel i odluci da krsi sva moguca pravila PG , FearRP , RPS i na kraju krajeva scamuje ljude.Nije mi do 10k , ali mozda ja nisam jedini mozda to radi cijelom gradu sto je ista tezina scama kao da mu ja dam pare za pantalone i on pobjegne.Neka se doticni najteze kazni.Pov no.2 ima i admin koji je dosao minut nakon zavrsetka mog videa.LP za Miyagi Refresha.
E da i nauci sta je RPS a sta PG osnovna RP pravila ne znas

Ivica Bakar

Player
Player
pg?

Vukasin Siciliano

Player
Player

Po pravilima je dozvoljeno krasti panele i samim tim uklanjati panele, ne bitno kad ja mogu da dodjem i da sklonim taj panel, panele stavljas na sobstveni rizik. Prema tome uradio si obican SelfReport.
Procito sam samo prvi red, meni su rekli da postavim panel odvezo me na planinu izvadio on sam pusku i reko daj pare ja ga ubio dolaze nakon toga 2 lika u istom bmw al drugom, 6-7-8k id i 24-25k id MASS RDM

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Sine ti si sam sebe ovde ukopao kao prvo tvoj glas se ne cuje , kao drugo igrica se ne cuje , kao trece ovo nije Scam panel moze da se ukloni i kakav PG FearRP i RPS jesi ti bre normalnan ?! A to da si sam sebe ukopao znaci pucao si bez da si dao uslov od 5 sec ?!
Odes kod Otorinolaringologa i provjeriš šta ti je sa ušima. Čuje se čovjeku sve, al pošto vidim da se na svakom POV-u žališ da se ne čuju ljudi, a čuju, sumanjam da imaš problem sa sluhom...

Alex Ackerman

𝐿𝑜𝓃𝑒𝓁𝓎 𝒫𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Panele je dozvoljeno krasti.
  • ID 3122 dobit ce kaznu za MG
  • ID 3220 dobit ce kaznu za MG
  • ID 15773 dobit ce kaznu za MG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom