povvv Pravilo P.Z.1.1
Mole se admini da brze odgovaraju na tikete drugi put Hvala
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!drugar ne sum jas so ovie sho te pukat samo ti kazvam deka se zaeba sho pukashe i tisve se gleda na pov nikoj od gold ne pukna
tie od cista mira pocnavte prvi
kako smo vas bobilipovvv Pravilo P.Z.1.1
zato ces dobit 3 upozorenje valjda i idesh bankako smo vas bobili
Kako to brate mojzato ces dobit 3 upozorenje valjda i idesh ban
Jbgno hejt al ti ces isto dobit warn
Kako si glup ko kurackako smo vas bobili
Ti si retardiran mali oboleli mozak imas 3godine ubijas nas posto smo bolja familija od tvoje pa nas sabotiras sa vas nebi pobili ajde nisi zanimljiv uopšte taj tvoj video za godinu dana nema 200pregkeda haahhaah dok moj vrti 300za 3 dana tako da kurac u dupe i Mrs da te ne vidim SALAMACA ON TOPpozdrav brate moj
Bravo , ovaj klip je za pohvalupozdrav brate moj
taj video je kao private da nemoze niko da ga gleda ako ja neposajlem lin kao prvo kao drugo tvoja familija ako je dobra mozes slobfno da se ubijesTi si retardiran mali oboleli mozak imas 3godine ubijas nas posto smo bolja familija od tvoje pa nas sabotiras sa vas nebi pobili ajde nisi zanimljiv uopšte taj tvoj video za godinu dana nema 200pregkeda haahhaah dok moj vrti 300za 3 dana tako da kurac u dupe i Mrs da te ne vidim SALAMACA ON TOP
Bolja o tvojih 100familija koje si imao posto svaki put propadnetetaj video je kao private da nemoze niko da ga gleda ako ja neposajlem lin kao prvo kao drugo tvoja familija ako je dobra mozes slobfno da se ubijes
Desi buljasu,ti Jakov Josipa i Dany radite grupni video chat goli jebote kako vas nije sramota....lopove smrdljivi,Mani se ovog sveta ti si peder i volie muskarce Mani me samo se kloniDobro si ih pobio svaka čast
Šta ima sitni lopove nisam te prepoznao, jesi vratio one gume ili si pobjegao za London među gay populacijuDesi buljasu,ti Jakov Josipa i Dany radite grupni video chat goli jebote kako vas nije sramota....lopove smrdljivi,Mani se ovog sveta ti si peder i volie muskarce Mani me samo se kloni
Hahahahaahahhahahahaa,sto kopiras hahahahahahaha znaci buljis se sa Danijem u pola 3nocu kad ostanete sami samo me zanima ko kome drka jel on tebi ili ti njemu NUBAREEEEE NAPUSITE MI SE KURCA BACACU PARE PO VAMA DOK MI SALAMACA BUDE PUSILA KURAC I TO AKO VAM DOZVOLIM POSTO KO ZNA MOZDA ZUBE NISTE PRALI OD KURCAŠta ima sitni lopove nisam te prepoznao, jesi vratio one gume ili si pobjegao za London među gay populaciju
druze 1 sam bio ja lider familij nemoj da seres ti mnogo ja neznam koji si ti 100 familijaBolja o tvojih 100familija koje si imao posto svaki put propadnete