Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
13608
Players nickname
Kjupev Abi
Suspect ID
21885
Date of violation
Aug 24, 2022
Time of violation
10:16
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Rv3lrK8xmco

sabanvenganza

Player
Player
bratu ne trebashe da pukash i ti se zaeba mnogu sho pocna da pukash mozat i tebe da te kaznat da znajs

johnny. Goold

Player
Player
pozdrav brate moj
Ti si retardiran mali oboleli mozak imas 3godine ubijas nas posto smo bolja familija od tvoje pa nas sabotiras sa vas nebi pobili ajde nisi zanimljiv uopšte taj tvoj video za godinu dana nema 200pregkeda haahhaah dok moj vrti 300za 3 dana tako da kurac u dupe i Mrs da te ne vidim SALAMACA ON TOP

jovanontop

Player
Player
Ti si retardiran mali oboleli mozak imas 3godine ubijas nas posto smo bolja familija od tvoje pa nas sabotiras sa vas nebi pobili ajde nisi zanimljiv uopšte taj tvoj video za godinu dana nema 200pregkeda haahhaah dok moj vrti 300za 3 dana tako da kurac u dupe i Mrs da te ne vidim SALAMACA ON TOP
taj video je kao private da nemoze niko da ga gleda ako ja neposajlem lin kao prvo kao drugo tvoja familija ako je dobra mozes slobfno da se ubijes

OneButtonLoL

Player
Player
Desi buljasu,ti Jakov Josipa i Dany radite grupni video chat goli jebote kako vas nije sramota....lopove smrdljivi,Mani se ovog sveta ti si peder i volie muskarce Mani me samo se kloni
Šta ima sitni lopove nisam te prepoznao, jesi vratio one gume ili si pobjegao za London među gay populaciju

johnny. Goold

Player
Player
Šta ima sitni lopove nisam te prepoznao, jesi vratio one gume ili si pobjegao za London među gay populaciju
Hahahahaahahhahahahaa,sto kopiras hahahahahahaha znaci buljis se sa Danijem u pola 3nocu kad ostanete sami samo me zanima ko kome drka jel on tebi ili ti njemu NUBAREEEEE NAPUSITE MI SE KURCA BACACU PARE PO VAMA DOK MI SALAMACA BUDE PUSILA KURAC I TO AKO VAM DOZVOLIM POSTO KO ZNA MOZDA ZUBE NISTE PRALI OD KURCA

Status
Not open for further replies.
Top Bottom