By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ooc vredjanje u chatu ?! Mad because ti je frend kolucio banan , i non rp chat je tako da to sto pise samo to i mozete nego stavi lepo pov svega gde se vidi da vas dvojica mene pucate sa terase i posle radite RPS tako sto vas ja kuknem 42 shotgun i 53 sa revom a vi trcite normalno i hilujete se u gun fight16608 Ubio me bez razloga,zatim mi psuje familiju,sve se cuje na snimku
16947 OOC vrijedanje u chatu
mislim da si ti taj koji je preko radia provocirao i pozivao na pvp,tako da nemoj mnogo da promijenjujes pricuooc vredjanje u chatu ?! Mad because ti je frend kolucio banan , i non rp chat je tako da to sto pise samo to i mozete nego stavi lepo pov svega gde se vidi da vas dvojica mene pucate sa terase i posle radite RPS tako sto vas ja kuknem 42 shotgun i 53 sa revom a vi trcite normalno i hilujete se u gun fight
Ne razumijem kako duzi pov?? Na snimku se jasno cuje dje momak psuje familiju i u chatu se jasno vide psovke,ne razumijem vas odgovor??????Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Dostavi duzi POV.
- Imas 8h da to uradis.
IC vrijedjanje je dozvoljeno a OOC vrijedanje nije ja nista OOC nisam rekao niti sam rekao da vam govorim OOC tako daVidis OOC chat na pov vrijedjanje OOC, a ti sto si okacio ono navodno vijedjanje roditelja to je bilo IC