Povlacim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne bas suprotnoJel to ona familija koja provocira pre eventa i ubija?
Da Brate to je ta familija no lajferu bolesni kupi zivot i drugare ako to moze da se kupi jer imas problem nemas u rl drugare ja umem da prepoznam i zato si tako retardiran nemam reci docice vam sve ovo glave ne sekiraj se nacicu teti jedino imas prijatelje na discord al ok nije to moj prob vec tvoj reci nekom od tvojih da te vode na psihiatriju al veruj mi laza mi s tobom imo posla srdacan poz philipeJel to ona familija koja provocira pre eventa i ubija?
I da ko visoko leti nisko pada pasces i ti jednog dana i to bas nisko msm ti vec padas nisko i blamiras se i sramotis zt ne smaraj cc kupi zivot da ti ja ne kupim 2 pesnice u glavu al stvr u rlDa
Da Brate to je ta familija no lajferu bolesni kupi zivot i drugare ako to moze da se kupi jer imas problem nemas u rl drugare ja umem da prepoznam i zato si tako retardiran nemam reci docice vam sve ovo glave ne sekiraj se nacicu teti jedino imas prijatelje na discord al ok nije to moj prob vec tvoj reci nekom od tvojih da te vode na psihiatriju al veruj mi laza mi s tobom imo posla srdacan poz philipe
Ae zzTi ocesh da budesh lider jedne familije a pcujesh i vredjash i zakanjujesh mi se da ces me naci u zivo bravo ja mislim da ne zasluzujesh da uzmesh
Koliko tebi pregledaju onu recimo aplikaciju za neformalnu?Vec 3 dana..Ti ocesh da budesh lider jedne familije a pcujesh i vredjash i zakanjujesh mi se da ces me naci u zivo bravo ja mislim da ne zasluzujesh da uzmesh neformalnu.