By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pito sam admina za to dozvoljeno jeBato ti ces ban da dobijes snimao si bandicam
Tako da vidimo se za 30 dana
Kog admina idi čitaj pravila malopito sam admina za to dozvoljeno je
6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 danapito sam admina za to dozvoljeno je
IQ u minusuRadili su talacku mi smo stavili spajkove i oni su prosli kroz spajkove probisule im se gume i vozili su na felnama
6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana
6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana
bole obrisi thread burazeruRadili su talacku mi smo stavili spajkove i oni su prosli kroz spajkove probisusile im se gume i vozili su na felnama
imam dozvolu od admina za bandi cam a sto se tice za warn ovo nije im prvi put da rade ovoBandicam sa svim slojevima ako imas dozvolu administracije je dozvoljen , ali ljudi nije to bitno cemu nabijanje warnova igrajte malo igricu
Bata ili seka?Radili su talacku mi smo stavili spajkove i oni su prosli kroz spajkove probisusile im se gume i vozili su na felnama
Pa nemaju svi razmisljanje kao ti. Ne shvataju koliko gube svoj Karakter sa time sto moraju za svaku sitnicu da placu i ne znaju da igraju role play.Bandicam sa svim slojevima ako imas dozvolu administracije je dozvoljen , ali ljudi nije to bitno cemu nabijanje warnova igrajte malo igricu