By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!stvarno mislis da ce zalba na ovu familiju da ti prodje?Kad ja dodjem da ubijem ove pacijente sa RAZLOGOM dobijem za G.P 1.6 a kad me ovi mamlazi robaju u gradu onda ja dobijem za FRP. prekrsili su 100 pravila pogledajte POV i vidite sve. A pacijent luka me pretrazuje bez komande.
Ti radis fear rp ne bacas stvari koje su ti rekli i radis G.P.3.1Kad ja dodjem da ubijem ove pacijente sa RAZLOGOM dobijem za G.P 1.6 a kad me ovi mamlazi robaju u gradu onda ja dobijem za FRP. prekrsili su 100 pravila pogledajte POV i vidite sve. A pacijent luka me pretrazuje bez komande.
A i ja sam izrekao komandu nego se u tvojoj glavi nije culo neznam stoKad ja dodjem da ubijem ove pacijente sa RAZLOGOM dobijem za G.P 1.6 a kad me ovi mamlazi robaju u gradu onda ja dobijem za FRP. prekrsili su 100 pravila pogledajte POV i vidite sve. A pacijent luka me pretrazuje bez komande.
bukv si okacio pov kako ti krsis pravila bahahaha i jos ti admin kaze na snimku da smemo da te robamo xDKad ja dodjem da ubijem ove pacijente sa RAZLOGOM dobijem za G.P 1.6 a kad me ovi mamlazi robaju u gradu onda ja dobijem za FRP. prekrsili su 100 pravila pogledajte POV i vidite sve. A pacijent luka me pretrazuje bez komande.
Lagano macak ja sam za avoja kraenja dobio kaznubukv si okacio pov kako ti krsis pravila bahahaha i jos ti admin kaze na snimku da smemo da te robamo xD
Ne znam ni jaA i ja sam izrekao komandu nego se u tvojoj glavi nije culo neznam sto
Kad ja dodjem da ubijem ove pacijente sa RAZLOGOM dobijem za G.P 1.6 a kad me ovi mamlazi robaju u gradu onda ja dobijem za FRP. prekrsili su 100 pravila pogledajte POV i vidite sve. A pacijent luka me pretrazuje bez komande.
+na POV se necuje tvoj glasKad ja dodjem da ubijem ove pacijente sa RAZLOGOM dobijem za G.P 1.6 a kad me ovi mamlazi robaju u gradu onda ja dobijem za FRP. prekrsili su 100 pravila pogledajte POV i vidite sve. A pacijent luka me pretrazuje bez komande.
Ti matori idi cuvaj decu umesto sto prdis po forumuDruze makni to sramotis samog sebe..
A ti bolje prestani da se pravis pametan, posto je ocigledno da miligram mozga nemas..Ti matori idi cuvaj decu umesto sto prdis po forumu
HAHAHAHAHAHA bukvalno brate najvise seres tu a pusti to sto seres i si bez rukiTi matori idi cuvaj decu umesto sto prdis po forumu