Dovoljmo se vidi u dva dokaza i da ne uzimamo u obzir to da robaju sa Sharing autima
VIDEO DOKAZ 1
VIDEO DOKAZ 2
VIDEO DOKAZ 1
VIDEO DOKAZ 2
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Fear RP se ne može realizirati jer mu ne govorite da zaustavi vozilo sa strane. Jednom mi je odbijena žalba od abrahama jer nismo govorili da lice zaustavi vozilo i samim time niste mu izdali nikakav zahtjev i nije vam imao šta ispuniti ili ne ispuniti. A ovo je cisti CR i GP 6.15.Ti ovdje mozes samo fasovati za FearRP jer nisi stao pored 6 auta , a po skripti nije moguce robati sa Car Shering autom
Sreco moja omasio si ti grupu ljudi za MassRule Break, izmeni naslov i stav MASSBREAK RULE | LSPD
Na POV radite Cob Baiting FearRP UB i PG, a porodica refresh je prekrsila samo CR i to 1 clan.
Jedna stvar mi nije jasna a to je zasto se blamirate po forumu i kacite stvari gde sami gresite.
Slicno kao tvoj drugar i vrsnjak Toma Hadzizdravkovic koji ne zna za sta vise da kaci ljude na forum pa lupa pravila probava neka pravila koja ne postoje i neke gluposti. Zbir vasih godina je 120+ i sramota je da ste toliko toksicni ja znam da zbog vasih godina imate slabije zivce i da mislite da ako igrate igrice sa decom vise znate al to zapravo nije tako.
Molim vas nemoj te sami sebi da stetite vec uzivaj te u ovom role playu i malo sto ga ima jer mi za razliku od vas ispotujemo vas kad nas hapsite dok je vama svaka druga rec to nije po pravilima. Ne bi postojao ovde role play da su svi ljudi ograniceni sa pravilima.
Uzivaj te u role playu nemoj te da se nervirate puno nije dobro za zdavlje.
Zar te nije sramota imas decu i ti se svadjas u igrici. Nigde ne pise da porodice ne smeju da krse pravila inace.Familija koja masovni krši pravila ovog servera koja ima lidera inteligencije IQ-a oko 23 max zamisli buni se zato jer mi "ne znamo RP" Kucajte pripadnike Refresh familije po ID-u, svakodnevno oko 10-15 prijava protvih takvih likova, zamislite da lik koji ima 3 upozorenja zbog CL u 5 dana dobije za nagradu od admina neformalnu organizaciju umjesto bana . Svakodnevno se izdaju upozorenja za pripadnike Refresh familije, zasigurno sada ih ima oko 10-15 pod upozorenjem i kao takvi su u neformalnoj organizaciji. Sve je isplivalo na površinu, a isplivat će još što šta vrlo brzo... A do tada igraj RP a ne radite RP2win, kada vam ne ide svi uradite LTA kolektivno, a onda admin odbije žalbu pod krišom kako se lik nije čuo ingame , a čuo se. Baš me zanima šta li će sada izmisliti i zbog čega Vam neće dati warn. Iako ste imali do sada 30 čistih šansi za warn. Moji momci nikada neće uraditi LTA kao što vi to radite, mi igramo RP samim time što ne radimo LTA. LTA je najodvratniji način napuštanja RP situacije. Al ničije nije do zorelo sjalo pa pa neće ni tvoje, a do tada uči se kako se igra RP u uživaj u RP, a ne u RP2Win-u.
Odakle ti znaš da ja imam djecu ?Zar te nije sramota imas decu i ti se svadjas u igrici. Nigde ne pise da porodice ne smeju da krse pravila inace.
Da smo do sad trebali da dobijemo warn dobili bih a ne ti da kenjas nesto.
Ne znas sta je porodica id 7k ne zna pola funkcija u igrici, inace za tvoju informaciju duze sam bio Admin nego sto si ti proveo vremena u drzavnim orgnaizacijama. Pokri se po usima i cuti. I nauci da je bug abuse kad nesto radis porotiv scripte posto vadjenje ljudi iz zatvora nije Bug Abuse.
Approved - MK LTA I 7445 17732 - UpozorenjeZar te nije sramota imas decu i ti se svadjas u igrici. Nigde ne pise da porodice ne smeju da krse pravila inace.
Da smo do sad trebali da dobijemo warn dobili bih a ne ti da kenjas nesto.
Ne znas sta je porodica id 7k ne zna pola funkcija u igrici, inace za tvoju informaciju duze sam bio Admin nego sto si ti proveo vremena u drzavnim orgnaizacijama. Pokri se po usima i cuti. I nauci da je bug abuse kad nesto radis porotiv scripte posto vadjenje ljudi iz zatvora nije Bug Abuse.
Druze ovo je warn.Masovni Fail rp 2 auta pritom u jednom autu je jedan covek.Nemate pravo da ih zaustavljateTi ovdje mozes samo fasovati za FearRP jer nisi stao pored 6 auta , a po skripti nije moguce robati sa Car Shering autom
TAKODJE radite mass rdm niste odbrojali 5 sekundiTi ovdje mozes samo fasovati za FearRP jer nisi stao pored 6 auta , a po skripti nije moguce robati sa Car Shering autom
TAKODJE radite mass rdm niste odbrojali 5 sekundi
TAKODJE mass Car rammingTi ovdje mozes samo fasovati za FearRP jer nisi stao pored 6 auta , a po skripti nije moguce robati sa Car Shering autom
Off topic?Fear RP se ne može realizirati jer mu ne govorite da zaustavi vozilo sa strane. Jednom mi je odbijena žalba od abrahama jer nismo govorili da lice zaustavi vozilo i samim time niste mu izdali nikakav zahtjev i nije vam imao šta ispuniti ili ne ispuniti. A ovo je cisti CR i GP 6.15.