Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18671
Players nickname
Ammir Austiee
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 27, 2022
Time of violation
19:06
Proofs
https://youtu.be/phJNncCUyOY

Carlos Armone

Player
Player
neki problem ? :) , svi znamo da je nenamjerno i neprimjetno.. ruke idalje imam :D
easy decko, vidjeli smo svi pov. Znas i sam koliko si sam sebe usrao, bezvrijedno ti je bilo sta govoriti.
Pored toga dobro znas i sam, da sam vidio ustvari kakav si, tako da mozes ovdje ljudima govorit o svojim tim "rukama" ali meni dzaba seres jer te dobro znam. Gl&hf !

Sedin Armone

Player
Player
easy decko, vidjeli smo svi pov. Znas i sam koliko si sam sebe usrao, bezvrijedno ti je bilo sta govoriti.
Pored toga dobro znas i sam, da sam vidio ustvari kakav si, tako da mozes ovdje ljudima govorit o svojim tim "rukama" ali meni dzaba seres jer te dobro znam. Gl&hf !
moze 1v1 uvijek, svi znaju kakav sam i sta sam, i ja se ne uvrijedim kad mi neko nesto kaze u facu 😁 poyy

Carlos Armone

Player
Player
moze 1v1 uvijek, svi znaju kakav sam i sta sam, i ja se ne uvrijedim kad mi neko nesto kaze u facu 😁 poyy
Kad dodjes u voice kad te zovem da razogvaramo kao ljudi i kada pristanes.. onda nesto pricaj da si mi rekao u lice.
Tj, kad dodjes u mjesto gdje zivim i sve to sto si pisao po discordu kazes "u lice" onda to tako gledaj i racunaj, testatura mafije svugdje..

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom