Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7495
Players nickname
Toma_Hadzizdravkovic
Suspect ID
17732
Date of violation
Aug 27, 2022
Time of violation
22:45
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/180150/#post-644158

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player

Nijedan moj prijatelj na GRAND RP-u ne zna moj porodični status niti sam ikada ali ikada pomenuo da li ja imam porodicu ili djecu ikom u Grand RP svijetu. Zar ovakvi likovi koji ti pominju porodicu i pretražuju o tebi i tvojoj porodici na internetu zaslužuju da budu u igri. Koga zapravo boli briga da li ja imam djecu ili ne ? Odakle mu pravo da pominjanje moje porodice u bilo kojem kontekstu? Odakle mu pravo da pretražuje koliko ja imam godina ? Kakve su ovo psihopate ? Ovo je Bolesno!

Yorma Obama

Player
Player

Nijedan moj prijatelj na GRAND RP-u ne zna moj porodični status niti sam ikada ali ikada pomenuo da li ja imam porodicu ili djecu ikom u Grand RP svijetu. Zar ovakvi likovi koji ti pominju porodicu i pretražuju o tebi i tvojoj porodici na internetu zaslužuju da budu u igri. Koga zapravo boli briga da li ja imam djecu ili ne ? Odakle mu pravo da pominjanje moje porodice u bilo kojem kontekstu? Odakle mu pravo da pretražuje koliko ja imam godina ? Kakve su ovo psihopate ? Ovo je Bolesno!
Momka znam vec 2godine
Nikad u životu nije spomenu svoju familiju i djecu
Ovo je vec velika privatnost i skrenulo je skroz sa teme Grand Rp

Danilo Gogić

Player
Player
Ne znam odakle ovom momku pravo da spominje bilo ciju porodicu bilo to in game ili ovakve ljude sa servera samo treba banati ovaj umo*olni um,i volio bih da ovaj igrac bude strogo strogo kaznjen!
Nije ti pomenuo u igrici

Pota

Danas jesi sutra ko zna gde si
Player
Da nije spominjao niko ne bi znao, ako ovo nazivas doxing onda jos ne znas nista o doxingu na ovom serveru, ne znam dal si cuo kada su stavljali tudje slike na discord serveru i slicno, pozdrav

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Da nije spominjao niko ne bi znao, ako ovo nazivas doxing onda jos ne znas nista o doxingu na ovom serveru, ne znam dal si cuo kada su stavljali tudje slike na discord serveru i slicno, pozdrav
Prvo da bi pričao samnom nauči definicu šta znači Doxxing. Nikom nikad nisam pričao ni da imam djecu niti da imam porodicu niti koliko imam godina u RL. To se moralo istraživati . A što se istraživalo to pitajte dotičnog. Jedan mi je saznao i u kojem gradu živim pa mi je prijetio bandom iz mog grada itd itd. Zbog čega ? Zbog igrice.

Riječ "doxing" ili "doxxing" potječe iz "dokumenata" ili "ispuštajući dokumente", na kraju se skratila jednostavno na "dox". Doxing se odnosi na praksu pretraživanja, dijeljenja i objavljivanja osobnih podataka ljudi na webu na web stranici, forumu ili drugim javno dostupnim mjestima. To bi moglo uključivati puno ime, kućne adrese, radne adrese, telefonske brojeve (osobne i profesionalne), slike, rođake, korisnička imena, sve što su objavili na mreži (čak i stvari koje su nekad mislile privatne) itd.

Alex Ackerman

𝐿𝑜𝓃𝑒𝓁𝓎 𝒫𝑒𝓇𝓈𝑜𝓃.
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Ovo ne spada pod doxing.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom