Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23665
Players nickname
Kole Darkin
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 28, 2022
Time of violation
00 00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=0SR0WMEDHC4

Kole/

Player
Player
sve se vidi na povovima. povovi su zato sto sam snimio sa GeForce instant replay

1.

2.

Sad se mozda pitate zasto je LSPD MG , e pa evo zasto . 3 lica su bila glana u toj situaciji prvi je bio ID 17124 me je prvi video u auto sa zatamljenim staklima a nije me video kako sam ulazio , ID 24345 mi je odbrojio 5 sekundi da izadjem ja nisam jer sam spavao u auto i on nije mogao kako da me vidi ako mu kolega ID 17124 nije rekao da sam tu jer je on magicno video moj ID , a trece lice je ID 27911 koj me je pucao sa ID 24345 . I zato je ovo zalba na LSPD a ne na da tri lica . Mozda se neko pita zasto? E pa ovako , po pravilima grada ako su ako je vise od tri ili vise clanova jedne iste organizacije ili familije u ovom slucaju organizacije prekrsilo isto pravilo toj organizaciji se inant daje warn.

Hvala na razumevanju!

Last edited:

Ante Djukela

Player
Player

Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Dostavite ne editovam pov imate 12h da ispravite navedeno.

Svaki sljedeci komentar off topic smatrati ce se spamom.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Meni kolega kaže da je vidio dronom i da te dronom vidio u negativu, nije mg nego PG da te naučim. A u tvom POV-u se stvarno cuje dron u pozadini. I nije LSPD nego samo jedan čovjek te ubio.

Yorma Obama

Player
Player

Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • Dostavite ne editovam pov imate 12h da ispravite navedeno.

Svaki sljedeci komentar off topic smatrati ce se spamom.
Nek postave citav POV kada sam ih posmatrao sa DRONOM ovaj pov je od pola situacije kada sam zvao pojacanje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom