By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!A treci? Sta je on nadzorni organ hahaOcigledno nisi upućen da ova dva momka imaju biografiju lošeg policajca i smiju ovo da rade
uf oprosti mi stto ne znam pravila "Napomena: Za korištenje droga i uzimanje mita (do 100 tisuća) bit će kazna IC, a ne OOC. Napomena: Lošim policajcima je dopušteno tražiti ilegalne predmete"imaju bio ali smije mito do 20k, ovo malo pretjerali
Nisu ApDejTovaniuf oprosti mi stto ne znam pravila "Napomena: Za korištenje droga i uzimanje mita (do 100 tisuća) bit će kazna IC, a ne OOC. Napomena: Lošim policajcima je dopušteno tražiti ilegalne predmete"
Mito ti je sad povecan na 100kimaju bio ali smije mito do 20k, ovo malo pretjerali
Jesam li ja trazio ista od tebe haahahaha?A treci? Sta je on nadzorni organ haha
Dosl hahaha, ja nisam nista cuo dalje sta je bilotreci je otisao kad mu je receno
Ok brate neka je nije problem. Ali gde je onda logika da za talacke mozemo max 200k traziti ?po novom je max 100k