Sve se vidi na videu. Lik je napravio LTA kad smo ga htjeli robati!
D DeezNuts Player Player Joined Aug 29, 2022 Messages 4 Aug 29, 2022 #1 Sve se vidi na videu. Lik je napravio LTA kad smo ga htjeli robati!
Lovro Balboa Player Player Joined Apr 18, 2022 Messages 78 Aug 29, 2022 #4 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu. ID 6968 ce dobiti kaznu za LTA Napustanje igre tjekom roleplay situacije je storogo zabranjenja ZALBA OTVORENA !!!!!!!!
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu. ID 6968 ce dobiti kaznu za LTA Napustanje igre tjekom roleplay situacije je storogo zabranjenja ZALBA OTVORENA !!!!!!!!
Relja Shayk 🔥 Dont get mad, get everything 💸 Player Joined Mar 17, 2022 Messages 3,313 Aug 29, 2022 #5 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da odbijem ovu žalbu. • Nije dostavljen odgovarajuci POV. Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da odbijem ovu žalbu. • Nije dostavljen odgovarajuci POV. Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu