Danas u toku dana clanovi FIB-a su dosli kod nas na kratki sastanak, gde je posle direktor FIb-a uputio teske reci na racun nase organizacije tj Ng-a. Sve se vidi lepo na snimku.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Zapravo je zbog ovog dosao> 1.2 Zabranjeno je premještanje vaših članova u drugu organizaciju. | Usmeno upozorenje vođi
> Izuzetak: Ako se oba čelnika organizacija slažu s tim.
Zbog ovog pravila je direktor dosao do vas, razumes?
Bilo si admin i ne znas za ovo pravilo.. katastrofa.
brate ko je rekao da sam ja radio transfer bez znanja? lice izasao sam iz org bio civil vidio regrutaciju dosao i zaposlio kakav transfer sta pricas ti lice> 1.2 Zabranjeno je premještanje vaših članova u drugu organizaciju. | Usmeno upozorenje vođi
> Izuzetak: Ako se oba čelnika organizacija slažu s tim.
Zbog ovog pravila je direktor dosao do vas, razumes?
Bilo si admin i ne znas za ovo pravilo.. katastrofa.
Prica je prica kapirasbrate ko je rekao da sam ja radio transfer bez znanja? lice izasao sam iz org bio civil vidio regrutaciju dosao i zaposlio kakav transfer sta pricas ti lice
pljackali mu kucu mozda, 150k ipak na nedelju dana moze da bane ko iz pickeČovjek ima 310k kazne i radi u državnoj organizaciji... Zanimljivo
Sta se ti mesaspljackali mu kucu mozda, 150k ipak na nedelju dana moze da bane ko iz picke
Bruh, to sto si nezadovoljan jer te niko nije gotivio jer si vristao ne sve zanemari.Sta se ti mesas
a smeta vam jak fib aaalo braco, ovo je cist DISBAND FiB-a jer je toksican mnogo, pozdrav brate
A to je ko?Čovjek ima 310k kazne i radi u državnoj organizaciji... Zanimljivo
zasto na kraju video snimka nizzy kaze da su majmuncine?Danas u toku dana clanovi FIB-a su dosli kod nas na kratki sastanak, gde je posle direktor FIb-a uputio teske reci na racun nase organizacije tj Ng-a. Sve se vidi lepo na snimku.
a i disband nga bi trebao posto si u ngi imas neplacene kazneDanas u toku dana clanovi FIB-a su dosli kod nas na kratki sastanak, gde je posle direktor FIb-a uputio teske reci na racun nase organizacije tj Ng-a. Sve se vidi lepo na snimku.