Ko da je bitno jel imas kaznea i disband nga bi trebao posto si u ngi imas neplacene kazne
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ko da je bitno jel imas kaznea i disband nga bi trebao posto si u ngi imas neplacene kazne
NovcaneKo da je bitno jel imas kazne
Danas u toku dana clanovi FIB-a su dosli kod nas na kratki sastanak, gde je posle direktor FIb-a uputio teske reci na racun nase organizacije tj Ng-a. Sve se vidi lepo na snimku.
Forum warrior... samo me zanima sta ce postic sa ovim ako prode vjeruj mi nece nista posticPokusali ste da vam ja budem Sajt , kad to nije uspjelo dosli ste na pravi sajt radi toga sto je neko izaso sa Prime nalogom iz orga digla se buka izmedju 2 jake organizacije , bezpotrebno ali mislim da je sad kasno za sve
Jak fib pa ste dosli vas trojica lider i 2 zamenika da placete Aleksi kako je neko izasao iz FIB-a i dosao dan posle u NG. prejak vam je fiba smeta vam jak fib aa
Hahahahahahha decko molim te nitko te nije pitao za misljenje, dosli su radi vezanja na podmornici ti si samo bio sastrane ovo da rijese i od kad covjek koji prode regrutaciju dobije high command? Ja prvi put cujem za toJak fib pa ste dosli vas trojica lider i 2 zamenika da placete Aleksi kako je neko izasao iz FIB-a i dosao dan posle u NG. prejak vam je fib