Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban Pravilo dogadjaja 1.7 | Zika Turkovic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
Lucky Casella
Administrators nickname
Zika Turkovic
Date
Oct 29, 2021
Time
14:31
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/17675/

Lucky Walker

Player
Player
E pa ovako, Zalba je napisana na ID 375 a ja sam id 357, kasnije predvece je napisano u reply-u zalbe moj ID umesto da se otvori nova zalba, ja sam za to saznao jutros kada sam usao na server i video da sam banovan razlog Pravilo Dogadjaja 1.7 by Zika, kao sto sam rekao zalba je napisana na ID 375 i ja to nisam otvarao iz razloga sto nemam potrebe da otvaram tudje zalbe i da citam svadje zato sto to ne podnosim. ako je vec pogresio ID trbeao je da EDITA ili napravi novu zalbu posto ja otvorim svako vece forum i jutro i samo pregledam ID igraca na kog se zale ako nema zalbi na mene ni ne otvaram.

GTA5_2021-10-30_22-44-44.png

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Postavi ovdje svoj POV od događaja za koji si reportan pa ćeš dobiti unban. Ako nemaš POV onda će ban ostati jer svakako ga moraš imati 48h nakon završetka događaja

Mujo Simba

to se automatski stavlja nije ni editovan klip ne mogu da ga drugacije uplodam
Pogledaj report, ubio si lika u zbunju u 2:29. Uplodaj FULL POV od ovog eventa hocu da vidim cijeli tvoj POV kako si igrao na tom eventu. Ti si meni dostavio POV koji traje samo 3 minute koji je nepovezan za killove za koje si reportan.
- Imas 12h da uploadas cijeli POV od eventa

Status
Not open for further replies.
Top Bottom