Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Neregularno hapšenje | 410, 10930, 25455

Status
Not open for further replies.
Your ID
1014
Players nickname
Franjo Bugatti
Suspect ID
410, 10930, 25455
Date of violation
Aug 30, 2022
Time of violation
21:00
Proofs
https://youtu.be/ITFmnczvDKQ

bugattifamily

Player
Player
lagano dodemo do mog glasa ako policajci koji su morali imati POV imaju POV na kojem se čuje moj glas i to da nisu čitali prava. naravno ako nece "editati" snimku kako oni kazu. ne vidim zasto moram trpiti napade od sugradana ovoga grada na ovom forumu da je moja snimka editana. pa imaju POV koji moraju predati i to je to. sve se vidi sve se čuje. mislim da postoji osnovna sumnja na temelju moje snimke gdje bi se trebalo pregledati POV policije i svih sudionika. Ne trazim nista mimo pravila sve demokratski.

bugattifamily

Player
Player
Kao LIder dva momka koja su optuzena , zelim da edukujem gospodina koji ih je optuzio , USSS/GOV sluzbenici stavljaju lisice i privode lice do FIB/SAHP/LSPD , zatim oni ih hapse prilikom hapsenja im citaju mirandu , ne vidim nijednu gresku u prilozenom POV-u
Točno u tome i je problem. nitko nije iščitao prava a pri tome svi znamo daljnje postupanje.
vi priznajete kao lider da nitko od vaših momaka nije iščitao prava i prebacujete to na LSPD koji je na snimici od početka do kraja. hvala na podršci.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
GOV vam je rekao za sta ste privedeni , mirandu prava GOV ne cita vec LSPD , a vi cjeli POV ne smijete postaviti jer i sami znate da ste bili korumpirani dok ste GOV sluzbenik sto je cisti WARN za vas jer nemate korump. biografiju

Luka Immortal

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 25455 dobit će kaznu za FailRP

(Morate procitati prava svakom gradjaninu prilikom hapsenja)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom