SVE SE VIDI U POV, A NA DRUGOM POVU ME INTERESUJE OD KAD JE DOZVOLJENO DA GENERAL UCESTVUJE NA TALACKIM SITUACIJAMA
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kako Direktor policije ide na podmornicu i na talacke situacije?SVE SE VIDI U POV, A NA DRUGOM POVU ME INTERESUJE OD KAD JE DOZVOLJENO DA GENERAL UCESTVUJE NA TALACKIM SITUACIJAMA
hahahahahahahahaha jel moguce da si postavio ovo pitanje ?Kako Direktor policije ide na podmornicu i na talacke situacije?
Jel moguce da ste ovo prijavili? Ja ovde ne vidim Generala?hahahahahahahahaha jel moguce da si postavio ovo pitanje ?
I koje je pravilo prekrseno sad? gde pise da general ne smije na talacku?SVE SE VIDI U POV, A NA DRUGOM POVU ME INTERESUJE OD KAD JE DOZVOLJENO DA GENERAL UCESTVUJE NA TALACKIM SITUACIJAMA
ajde ne seriSVE SE VIDI U POV, A NA DRUGOM POVU ME INTERESUJE OD KAD JE DOZVOLJENO DA GENERAL UCESTVUJE NA TALACKIM SITUACIJAMA
Moj odg... na ovo pitanje hehehehehehehKako Direktor policije ide na podmornicu i na talacke situacije?
Nismo prijavili , nego ga je Petar prijavio, a drugo General je bio na talačkoj a da li smije biti na njoj ja ne znam iskreno . A policija kompletna moze biti na talackoj bez obzira na čin.Jel moguce da ste ovo prijavili? Ja ovde ne vidim Generala?
A gde pise da General ne sme? Ajde prosvetli me.Nismo prijavili , nego ga je Petar prijavio, a drugo General je bio na talačkoj a da li smije biti na njoj ja ne znam iskreno . A policija kompletna moze biti na talackoj bez obzira na čin.
jel moguce da pd ovo radiSVE SE VIDI U POV, A NA DRUGOM POVU ME INTERESUJE OD KAD JE DOZVOLJENO DA GENERAL UCESTVUJE NA TALACKIM SITUACIJAMA
A gde pise da General ne sme? Ajde prosvetli me.
SVE SE VIDI U POV, A NA DRUGOM POVU ME INTERESUJE OD KAD JE DOZVOLJENO DA GENERAL UCESTVUJE NA TALACKIM SITUACIJAMA
Logicno da to rade lolDrugo, state org reporta drugu state org meni ovo smrdi na namerno pokusavanje disbandanja organizacije ???
ajde bolje povuci zalbu previse se blamiras tu sa time, mozda ti se taj pd disbanda sutra kakva sranja sve radite..SVE SE VIDI U POV, A NA DRUGOM POVU ME INTERESUJE OD KAD JE DOZVOLJENO DA GENERAL UCESTVUJE NA TALACKIM SITUACIJAMA
mislim da su ogorceni zbog disbandanja fibaDrugo, state org reporta drugu state org meni ovo smrdi na namerno pokusavanje disbandanja organizacije ???
Svete se meni koji nisam nista uradio, kriv sam zato sto ih je NG clan disbando.....mislim da su ogorceni zbog disbandanja fiba