Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1250
Players nickname
Jeff Seid
Administrators nickname
Aleksandar Navarro
Date
Sep 2, 2022
Time
16:55
Proofs
https://imgur.com/vwGu98L

Jeff Seid

Player
Player
Banovan sam jer sam u OOC chatu napisao "picketino" ljudi su znali spominjati obitelj, majku evo znam situaciju od jucer covjek je dobio mute 180 minuta. Ja dobijem ban jer mi je ostalo na OOC chatu miss chat i napisem picketino niti sam vrijedao mu obitelj niti nista to je moglo proci samo mute jer opet ljudi za to dobijaju kaznu. Mislim da je ovih 7 dana previse za ovako nesto jer ljudi ovo svakodnevno pisu, govore si pa dobiju samo mute na 180 minuta.

Neka admin postavi dokaze ako sam ista vise vrijedao od picketino.

assc

Player
Player
Banovan sam jer sam u OOC chatu napisao "picketino" ljudi su znali spominjati obitelj, majku evo znam situaciju od jucer covjek je dobio mute 180 minuta. Ja dobijem ban jer mi je ostalo na OOC chatu miss chat i napisem picketino niti sam vrijedao mu obitelj niti nista to je moglo proci samo mute jer opet ljudi za to dobijaju kaznu. Mislim da je ovih 7 dana previse za ovako nesto jer ljudi ovo svakodnevno pisu, govore si pa dobiju samo mute na 180 minuta.

Neka admin postavi dokaze ako sam ista vise vrijedao od picketino.
samo pogledaj ovaj video, cijelo vrijeme vrijedjas ooc
i ovaj ss takodjer

Status
Not open for further replies.
Top Bottom