na pov se vidi kako ne broje 5 sekundi u hq .
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!radis mg i brojao sam nego je bilo do mene i nisam se cuo, pov manji od minutna pov se vidi kako ne broje 5 sekundi u hq .
zasto ste tolko toxic kad je mu nije radio voice chat,nebutite tolko toxic nit si izgubio nesto nit si umro.na pov se vidi kako ne broje 5 sekundi u hq
Na pov se vidi kako tvoj kaze da se necujesradis mg i brojao sam nego je bilo do mene i nisam se cuo, pov manji od minut
g.p 6.15 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI , kada ste izvan GHETTO-A a mi smo u sred ghetta lmaona pov se vidi kako ne broje 5 sekundi u hq .
bukvalno bilo je do mene nisam se cuo al sam brojaoNa pov se vidi kako tvoj kaze da se necujes
Tako Da Self Reportzasto ste tolko toxic kad je mu nije radio voice chat,nebutite tolko toxic nit si izgubio nesto nit si umro.
- Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta) - ( POV moze biti kraci od 1 minut ako se cijela situacija vidi ispod 1 minuta
- Koja je pricina za to sta si uso u blodse
- Ovde radis ti fear Rp jer nesmes tako ta uletis u hq
Mozda ima razlogaTako Da Self Report
ako ima razlog neka saceka ispred malo hq i stavi emote zvizdati pacemo doci a ne da uleti sa bugatijem u sred hq-a lolMozda ima razloga
Ja kolko sam vido on je dobio vec kaznu za fear rpako ima razlog neka saceka ispred malo hq i stavi emote zvizdati pacemo doci a ne da uleti sa bugatijem u sred hq-a lol
dobio je on kaznu nego on oce meni da smesti warnJa kolko sam vido on je dobio vec kaznu za fear rp
Ovo nema nikakve veze sa zalbom to je discord momakdobio je on kaznu nego on oce meni da smesti warn
![]()
momak ja sam dobio demorgan a dobice i ovaj jer je prekrsio pravilozasto ste tolko toxic kad je mu nije radio voice chat,nebutite tolko toxic nit si izgubio nesto nit si umro.
- Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta) - ( POV moze biti kraci od 1 minut ako se cijela situacija vidi ispod 1 minuta
- Koja je pricina za to sta si uso u blodse
- Ovde radis ti fear Rp jer nesmes tako ta uletis u hq
pa do je dokaz da si ljubomoran i da oces da smesti warn i da si najveca toxicna picka na celome grandu lmaoOvo nema nikakve veze sa zalbom to je discord momak
naljutio se jer ne zna da se brani hahahaZamoli cu admine da zakljucalju dopisivanje radi Off Topic