Ako moze njegov POV informala, nema ga duze vreme dodje 1 inf i potpise ceo server
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Zna momak znanje nemoj takoKako ti zakljucujes da decko cituje ?
hahahah doslovnoKako ti zakljucujes da decko cituje ?
Timujete se sa malim Maretom? lmaoAko moze njegov POV informala, nema ga duze vreme dodje 1 inf i potpise ceo server
Cemu skracivanje celog eventa kad je receno sve?Evo ga pov, samo cu reci da ovde ne fale samo ruke nego i oci. Hvala.
Pogledaj zahtev admina i lp ♥Nema ppotrebe za citavim pov-om, nikad se nikome nije trazio ceo pov, ovde se vidi sve, ako bude potrebno poslacu i ceo pov hahaha
Sto je najjaca stvar decko cituje, ajde nek postavi cijeli pov kad je legit i kad “ima ruke”. Ne vidim sta je problem da se dostavi pov ako nema cit.mene samo zanima po cemu je ovo cheat? Uzeo 10 killova na informalu odma cheater hahaha? Kad vas je decko ubio vidjelo se da je clean ne vidim razlog za reportom zato sto je napravio puno killova hahaha
kao sto mozes u povu videti assault nisam imao nego kratki shotgun i rev.Cijeli pov dostavi, da pogledamo malo kako sa assaultom puckas. Veliki pozz i svaka cast
Na 0:45 se vidi kako alt taba i pali strim na disc, a ostao mu je game capture sto znaci da ne snima sve slojeve. Normlano pali strim na disc kad iskljuci cit i okaci taj dio POV na forum kao da je pao i kao da je promasio hit sa revom, malo providno al dobro. Vjerujem da admini znaju sta rade i da ce se sto vise ovakvih citera rijesiti sa RS-a. Odavno si tu i znam da citujes pozz .kao sto mozes u povu videti assault nisam imao nego kratki shotgun i rev.
to sto je bolji od tebe i od 90% ljudi na severu ne mora znacit da citaNa 0:45 se vidi kako alt taba i pali strim na disc, a ostao mu je game capture sto znaci da ne snima sve slojeve. Normlano pali strim na disc kad iskljuci cit i okaci taj dio POV na forum kao da je pao i kao da je promasio hit sa revom, malo providno al dobro. Vjerujem da admini znaju sta rade i da ce se sto vise ovakvih citera rijesiti sa RS-a. Odavno si tu i znam da citujes pozz .
stream na diskordu palim na dugme strlica na gore, tako mi je podesena precica na discordu. A i u gornjem levom uglu ti stoji discord lajer. Nemoj se praviti pametan kad nisi deo ove rasprave.Na 0:45 se vidi kako alt taba i pali strim na disc, a ostao mu je game capture sto znaci da ne snima sve slojeve. Normlano pali strim na disc kad iskljuci cit i okaci taj dio POV na forum kao da je pao i kao da je promasio hit sa revom, malo providno al dobro. Vjerujem da admini znaju sta rade i da ce se sto vise ovakvih citera rijesiti sa RS-a. Odavno si tu i znam da citujes pozz .
Na 0:45 se vidi kako alt taba i pali strim na disc, a ostao mu je game capture sto znaci da ne snima sve slojeve. Normlano pali strim na disc kad iskljuci cit i okaci taj dio POV na forum kao da je pao i kao da je promasio hit sa revom, malo providno al dobro. Vjerujem da admini znaju sta rade i da ce se sto vise ovakvih citera rijesiti sa RS-a. Odavno si tu i znam da citujes pozz .