Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15158
Players nickname
Cone Immortal
Suspect ID
23828
Date of violation
Sep 3, 2022
Time of violation
1:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=FVd8qNGHMDY

cone beli

Player
Player
Vidi se na snimku kako drzi radio dok skace sa mosta. Mislim da radi Bug Abuse sa radio-m i hteo bih da vidim njegov POV.

Mone Shuxna

Player
Player
isti ti dog faderi sto reportaju za bag abuse sto pricam na radiju info hahah pov:
i ja reko ajde necu da ga kacim, kako radi VDM pre eventa jos mi i rev pokupio kakvi likovi

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
hahahahahaahahah dobijas ban snimas sa neka demo verzija batice
to ti je Hudsight idi pogledaj na steamu sta je to ako te mrzi to ti je program koji mozes free da koristis za nisan ili mozes da kupis premium vezriju. sve najbolje

Mare_7

Player
Player
6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana

johnny. Goold

Player
Player
Cone Gold
Godina proizvodnje:08
Picka mu materina,peder,gej,voli na kameri da pokazuje svoje talente itd itd....pravi se mudonja a u stvari je go kurac cak bi ga moj glavic od kurca istukao... Zivot nema ceo dan za kompom debeo ko dambo i voli da place kada vidi da ga je ujebao, i sad da ne nebarajam sve u svemu pazi se mracnih ulica
Bitchs game

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
Cone Gold
Godina proizvodnje:08
Picka mu materina,peder,gej,voli na kameri da pokazuje svoje talente itd itd....pravi se mudonja a u stvari je go kurac cak bi ga moj glavic od kurca istukao... Zivot nema ceo dan za kompom debeo ko dambo i voli da place kada vidi da ga je ujebao, i sad da ne nebarajam sve u svemu pazi se mracnih ulica
Bitchs game
zasto se ovo nije vec kaznilo ?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom