Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13448
Players nickname
Andrej Lynch
Suspect ID
0000
Date of violation
Sep 4, 2022
Time of violation
03:05
Proofs
https://youtu.be/IbpHJStot-Q

Hasadin Mehmedovic

Player
Player
Sve se vidi u POV pre toga su teski MG uradili za tablice koje su bile RENT a i samim tim i po ID za to nemam snimak ali zato imam kada su uradili Fail-RP kada je admin tu nastavljaju role play situaciju 2 puta admin ne reaguje. Hvala na citanju svako dobro

Gvozden Gvozdenov

Player
Player
ja kako vidim ti ces bato izvuci samo deblji kraj jer ovde se ne vidi nista od onoga sto si ti rekao i admin ne moze verovati tebi na rec...jedino ko moze dobiti kaznu si ti za MG zato ja msm da je bolje da povuces ovu zalbu a zalbu na admina ostavi ali bio si toxican tako da verujem da je admin doneo dobru odluku jbg bato krimos si moras biti svestan da nekad moras i na robiju

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Policija je jedino prekrsila IC. Time sto su te udarali vezanog. To je IC slucaj za sudstvo i unutrasnju kontrolu ne za forum i diskusije.

Ti si prekrsio pravila:
1. MG: Gde u toku RP konstantno pricas na discordu sa svojim drugarima i o planovima sta da rade, cime ne dozvoljavas Fair Play.
2. NVL: Gde naredjujes da pucaju snajperom u tebe i ubiju te.. da bi se spasio zatvora, dosijea.. kakav Fair Play..
3. KRP: Konstantno prekidanje RP-a ne bi li se spasio
4. OOC: kao sto i pise
5. EASA: Kada je Admin dosao i trazis da te odveze i da ga iskoristis ne bi li se spasio opet
6. MATKE2WIN: Sto si im rekao da glume Matketa, jer Matke je samo jedan a sve ostalo su Bolywood glumci.

Last edited:

Drac0n

Player
Player
I na ovom serveru svako igra...Razumem da se ljuti onaj što gubi u igri, al da se ovako ponaša..No comment. Dobro je jedino u svemu što je sam sebe prijavio.

Ivica Bakar

Player
Player
Sve se vidi u POV pre toga su teski MG uradili za tablice koje su bile RENT a i samim tim i po ID za to nemam snimak ali zato imam kada su uradili Fail-RP kada je admin tu nastavljaju role play situaciju 2 puta admin ne reaguje. Hvala na citanju svako dobro
Samo obrisi, pricas o nekom magnezijumu a ti si ga preterao, govoris drugaru da te ubije sto znaci da krsite TK i PZZ 1.1

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Kažeš prolazio si pored pd-a? Onako slučajno? 30x u 3 minute i pucao po našim kolegama, imaš ti pov i od ranije ali ne smiješ da staviš jer si na ovom povu prekršio 10 pravila a koliko si tek prekršio dok si kružio i pucao po PD-u? Dobio si od mene u glavu Hevijem i zdravo i prestani plakati i zvati admina na svakih 10 sekundi. Igraj RP , uživaj malo. Nećeš dobiti stvarno 75 mjeseci . To je 75 minuta ako imaš prime to je oko 37 minuta .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom