OVDJE HAHAHAHAHAslobodno ti ostavi svoj POV ovdje, nemam ja šta na discordu s tobom gledati tvoj POV, dostavi da svi vidimo s čime raspolažete gospodine
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!OVDJE HAHAHAHAHAslobodno ti ostavi svoj POV ovdje, nemam ja šta na discordu s tobom gledati tvoj POV, dostavi da svi vidimo s čime raspolažete gospodine
Stavis pov od pocetka eventa i pre eventa sta si radio sa radiomtakodjer nije radio nego animacija od med kita
meni bi bilo drago da je animacija od med kita, a da se ne služite kojekakvim fazončićima koje me je naučio mali Meletakodjer nije radio nego animacija od med kita
tko si ti da trazis moj cijeli pov?Stavis pov od pocetka eventa i pre eventa sta si radio sa radiom
Ahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahosobom kojoj glas nisam čuo, a komentariše svako malo nešto i kao uvijek je upravu, ne želim niti imam vremena raspravljati se... nazovi me na discord pa ćemo popričati kao ljudi i riješiti na fin način, taman da se i upoznamo
Proslo vise od 48h. Ne znam kako mi mozes traziti pov. Ali evo: naNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Molimo priložite POV sa ovog eventa. Čeka se odgovor ID-a 10185.
Ima 6 sati da odgovori.
Koriste radioProslo vise od 48h. Ne znam kako mi mozes traziti pov. Ali evo: na
53...Koriste radio
Evo vidis koristi radioFrajer se zgliča prije bizwara preko radia tako što uđe u kola dok kofol priča na isti i onda ovdje trči mi zgrčen kao da ima proljev...
Očigledno da nisi u pravu.pa nek dostavi POV svoj pa ćemo vidjeti jel radio BA ili je samo u mojim očima bilo tako, iako ja vrlodobro znam šta je kao i ti
E navrati u Bahama MamasEvo vidis koristi radio
lagani bahami baAli lagani bizz ljudine.
Ne gubi se, imaš PoV, to je samo kod ovog slepca u očima ... još on našao način kako to mi radimo.... reci kakav pajvan od lika je ovaj smješko...lagani bahami ba
offtop molim da se riješiNe gubi se, imaš PoV, to je samo kod ovog slepca u očima ... još on našao način kako to mi radimo.... reci kakav pajvan od lika je ovaj smješko...