OFF-TOPIC administracijo resite...Ajde ne seri i ne pravi se pametan pucali ste po nama i vi isto zato smo počeli i mi po vama. Dostavi ti cijeli POV a ne samo kako si umro
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!OFF-TOPIC administracijo resite...Ajde ne seri i ne pravi se pametan pucali ste po nama i vi isto zato smo počeli i mi po vama. Dostavi ti cijeli POV a ne samo kako si umro
OFF-TOPIC administacijo resite...slušaj ti majmune Daytona Fuentes neznam šta uopće radiš ovdje i koji se kurac petljaš i gdje ti je mjesto i gdje nije izađi iz te igraonice i pojebi nešto jer brate iskreno treba ti
slušaj ti majmune Daytona Fuentes neznam šta uopće radiš ovdje i koji se kurac petljaš i gdje ti je mjesto i gdje nije izađi iz te igraonice i pojebi nešto jer brate ..
Opasan siSlusaj ti alkoholicaru u.RL pusi kurac
Evoga klosar skamere itd...Opasan si
Ti tajnoviti si još opasnijiOpasan si
Oces 400k da ti dam opet?Evoga klosar skamere itd...
Au bate pa kako nakupi 400k da mu daš.... mora da si od usta odvajaoOces 400k da ti dam opet?
LOL no liferi izadi iz te igraonice platiti cu ti ja kurvu da i ti vidiš šta je pizda ja bar popijem uživam a šta ti u toj igraonici truneš i raspadaš se. Jadan si da ni sam neznaš koliko ali kad shvatiš bit će ti kasno. Raspali odroneSlusaj ti alkoholicaru u.RL pusi kurac
inace ako nisi upucen pise se ne znamLOL no liferi izadi iz te igraonice platiti cu ti ja kurvu da i ti vidiš šta je pizda ja bar popijem uživam a šta ti u toj igraonici truneš i raspadaš se. Jadan si da ni sam neznaš koliko ali kad shvatiš bit će ti kasno. Raspali odrone
Istinainace ako nisi upucen pise se ne znam
jel te neko nesto pitao?inace ako nisi upucen pise se ne znam
Dajel te neko nesto pitao?
a ti si?jel te neko nesto pitao?
hahaha, pa vi ste prvi pucali postavite cijeli POV od situacijeevo jos jedan pov sa te situacije, ne verujem da je promasena kuca i da je slucajno pucano na nas u toku rejda