Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
502
Players nickname
Mirko_Slamjanovic
Administrators nickname
Nikola_Golubovic
Date
Sep 8, 2022
Time
21:45
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=aJ2mA7GI9MA

mirkomarac

Player
Player
Ovako sve se vidi u povu i ja sam dobio upozorenje zbog P.Z.Z 1.3 (1.3 Zabranjeno je napuštanje RP situacije pridruživanjem u zelenoj zoni/ Upozori)
ja nisam bio u nikakvoj RP situaciji samo sam prodavao pancire na pijaci i onda sam uzeo tezgu malo dalje i uzeo auto i slucajno zgazio jednog lika i nastavio dalje i dosao do te tezge da bi stavljao pancire i onda je dosao taj neki random lik kog uopste nisam zgazio tu nije bilo nikakve RP situacije da je on mene zaustavio ili da se pucao jer cim se izadje iz pijace je geto ali nije se nista od toga desilo i on je dobio upozorenje za P.Z.Z 1.1 sto je ispravno i ja sam trebao da dobijem kaznu za MG i PG a ne i za P.Z.Z 1.3 jer stvarno nije bilo nikakve rp situacije mozete da vidite u povu i samo ako jeste neka mi administrator Nikola Golubovic kaze koja je to RP situacija bila, za MG i PG kazna je ispravna i to postujem znam da sam to prekrsio jer je stvarno lik toksican i plus nisam imao nista sa njim na pijaci jer je bio neki random lik. Ja mislim da treba da mi se skloni upozorenje jer stvarno je nepravedno da dobijem kaznu za P.Z.Z 1.3 jer ne vidim nikakve RP situacije. Hvala na citanju pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom