Stojao sam u familiy garazi koju poseduje nmoja familija u sklopu naseg placa ! U jednom trenutku pojavila su se 4 momka u dzipu i lagano usla u garazu ! Prisao sam do njih najnormalnije i pitao ih sta im treba.Oni su mi odgovorili da su dosli tu da bleje i da to nije moja garaza , da tu moze dadodje ko hoce ! Pozvao sam administraciju ! Pocele su prepirke izmedju svih nas ADMIN je bio tu sve vreme .U jednom ternutku sam morao ooc da objasnim decaku da ne sme da se udje na tudji posed i da imam pravo da ga upucam nakon odbrojanih 5sekundi ! Rekao sam mu da je roleplay isto sto i pravi zivot ako mu nije jasno da dodje kod mene u dvoriste da vidi kako bi proso ! ADMIN je posle toga rekao da nastavimo sa roleplayom , ja sam brojao do 5 i momci su nastradali ! Mislim da nisam pravedno kaznjen nakon svega , moglo je da prodje sa warningom i par sati demorgan a ne odma ban bez ikakvog pov-a bez ikakve zalbe od igraca ! Jos jednom kazem nije mi bila namera da pretim bilo kome samo sam objasnio decaku sta je roleplay i objasnio mu da nema pravo da bleji na tudjem psoedu sa svojim drustvom ako nije raid ili kradja panela ! Postujem ovaj server i administraciju tu sam od prrrrvog dana i igram svaki dan , imam 27 godina i stvarno mi nije do toga da ja pretim nekoj deci i nije mi to bila namera! Hvala jos jednom , prihvatam warning i demorgan bez ikakvih prigovora ali mislim da je ovo mnogo!