Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58
Players nickname
shukela hustler
Administrators nickname
Ackerman
Date
Sep 8, 2022
Time
23:45
Proofs
imam preko 10 svedoka !

stefan shuma

Player
Player
Stojao sam u familiy garazi koju poseduje nmoja familija u sklopu naseg placa ! U jednom trenutku pojavila su se 4 momka u dzipu i lagano usla u garazu ! Prisao sam do njih najnormalnije i pitao ih sta im treba.Oni su mi odgovorili da su dosli tu da bleje i da to nije moja garaza , da tu moze dadodje ko hoce ! Pozvao sam administraciju ! Pocele su prepirke izmedju svih nas ADMIN je bio tu sve vreme .U jednom ternutku sam morao ooc da objasnim decaku da ne sme da se udje na tudji posed i da imam pravo da ga upucam nakon odbrojanih 5sekundi ! Rekao sam mu da je roleplay isto sto i pravi zivot ako mu nije jasno da dodje kod mene u dvoriste da vidi kako bi proso ! ADMIN je posle toga rekao da nastavimo sa roleplayom , ja sam brojao do 5 i momci su nastradali ! Mislim da nisam pravedno kaznjen nakon svega , moglo je da prodje sa warningom i par sati demorgan a ne odma ban bez ikakvog pov-a bez ikakve zalbe od igraca ! Jos jednom kazem nije mi bila namera da pretim bilo kome samo sam objasnio decaku sta je roleplay i objasnio mu da nema pravo da bleji na tudjem psoedu sa svojim drustvom ako nije raid ili kradja panela ! Postujem ovaj server i administraciju tu sam od prrrrvog dana i igram svaki dan , imam 27 godina i stvarno mi nije do toga da ja pretim nekoj deci i nije mi to bila namera! Hvala jos jednom , prihvatam warning i demorgan bez ikakvih prigovora ali mislim da je ovo mnogo!
SqFnnHh.jpg

Novak_Loco

Player
Player
Moli se administrator Veksa Obama da dostavi klip situacije, u kojoj je prisustvovao, Na osnovu klipa se moze videti da je napravio gresku. Ni u jednom trenutku se nije desilo krsenje GP 3.1!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom